Huawei nova 5T

Written by

m:recenzija – Huawei nova 5T

m:arket, preporučujemo| Views: 653

Za kraj 2019. godine odlučili smo da testiramo jedan od trenutno najtraženijih telefona na tržištu. Riječ je o novom uređaju iz Huawei porodice – telefonu Huawei nova 5T.

Već na prvi pogled će vas oduševiti dizajnersko rješenje, sjajne boje i nevjerovatna tekstura koja uz 3D efekat na zadnjoj strani stvaraju osjećaj neograničenog prostora. Telefon dolazi u tri boje – Crush Blue, Midsummer Purple i klasičnoj crnoj.

Huawei nova 5T

Uređaj ima 6,2-inčni ekran i 5 AI kamera – glavnu kameru od 48 MP, ultraširoku od 16MP, 2 MP kameru za mjerenje dubine polja i 2 MP makro kameru. Prednja kamera je kvaliteta 32MP i, takođe, koristi AI tehnologiju kako bi istakla vašu prirodnu ljepotu.

Huawei nova 5T

Huawei nova 5T ima RAM od čak 6 GB, čime ubrzava operacije i podržava korišćenje i najzahtjevnijih aplikacija na vrhunskom nivou. Pored toga, 128 GB za skladištenje na telefonu pruža dovoljno prostora za čuvanje omiljenih pjesama, videa i aplikacija, kao i svih važnih momenata. Uz sve to dolazi i ogromna baterija kapaciteta 3.750 mAh koja posjeduje i Huawei SuperCharge sistem od 22,5 W. Zato se baterija do 50 odsto napuni za samo 30 minuta.

Huawei nova 5T

Zanimljiv je i način na koji se uređaj otključava. Senzor je sada smješten na desnoj strani, a skeniranjem otiska prsta telefon se otključava u trenu.

Huawei nova 5T

Huawei nova 5T u m:tel ponudi

Iako Huawei nova 5T posjeduje performance koji su u rangu sa premium telefonima, ovaj model može biti vaš po mnogo pristupačnijoj cijeni. Ukoliko ga u okviru kompanije m:tel uparite sa Pretplata M+ tarifom, može biti vaš uz rate od 20,10 KM mjesečno.

M:tel je, dodatno, za sve one koji se odluče za ovaj model pripremio i odličan poklon: Huawei FreeLace slušalice koje vam omogućuju da nesputano uživate u muzici ili nekim drugim audio sadržajima dok ste u pokretu.

HUAWEI NOVA 5 T_Mtel