Realme 5_mtel blog

Written by

m:recenzija: Realme 5 – sinonim za snagu

m:arket, preporučujemo| Views: 539

Kompanija m:tel ide u korak sa trendovima u mobilnoj industriji, što potvrđuje i nedavni dolazak Realme brenda u m:tel ponudu. Jedan od uređaja ovog kineskog brenda je Realme 5, za koji definitivno možemo reći da je sinonim za snagu. Ekipa m:blog-a već imala je priliku da ga testira.

Kompletna serija Realme 5 predstavljena je u avgustu 2019. godine, a čine je osnovni model Realme 5 i unapređeni Realme 5 Pro.

Osnovni model je većih dimenzija – dolazi sa 6,5-inčnim ekranom i nevjerovatno izdržljivom baterijom od 5.000 mAh. Telefon pokreće Snapdragon 665 čip, uz rezoluciju ekrana od 720+. Prednja kamera smještena je u malom izrezu koji je za 30,9% manji od prethodne generacije, uz visok odnos ekrana i tijela telefona od čak 89%.

Realme 5 ima vrhunske performanse, ali i sjajnu četverostruku kameru na zadnjoj strani koju čime glavni objektiv od 16 MP f/1.8, ultraširoki senzor od 8 MP f/2.2, 2 MP mikro objektiv i, takođe, 2 MP senzor za portretne fotografije. Uz to, telefon ima sjajnu zaštitu u vidu Gorilla Glass 3, a dostupan je u Crystal Blue i Crystal Purple boji.

Realme je brend koji specijalizovan za proizvodnju pametnih telefona sa najboljim dizajnom i performansama. Nakon prodaje milion uređaja u roku od samo 3 dana u Indiji, brend Realme sada spada u top 4 najboljih brendova u ovoj zemlji po prodaji. U top 5 brendova je u Indoneziji, dok na globalnom nivou spada u top 7 najprodavanijih brendova pametnih telefona.

Realme telefone potražite u m:tel ponudi

Ukoliko su vas oduševile performanse Realme 5 modela, potražite ga u ponudi kompanije m:tel i uparite sa nekom od odličnih Pretplata + tarifa.