Tesla 3.5_mtel blog

Written by

m:recenzija – Tesla Smartphone 3.5 donosi unapređene performanse

m:arket, preporučujemo| Views: 358

Brend Tesla nedavno je obogotio svoju liniju telefona modelom Tesla Smartphone 3.5, uređajem koji donosi poboljšane performanse i koji je uvijek spreman za zabavu.

Ovaj model dio je srednje klase, ali kvalitetom izrade i performansama podsjeća na neke modele iz više klase. Testirali smo ga i u nastavku donosimo naše utiske.

Lagan i izdržljiv

Tesla Smartphone 3.5 dolazi sa 5,45-inčnim HD+ ekranom sa proporcijom 18:9 i rezolucijom od 720×1440. Proizvođač je sve to spakovao u tanko, elegantno, lagano ali izdržljivo kućište. Na zadnjoj strani smještena je kamera kvaliteta 8 MP sa LED blicem, dok je prednja kamera 5 MP.

Unapređene performanse

Tesla je sa ovim uređajem napravio veliki iskorak. Koristeći osmojezgreni procesor koji radi na 1.6 GHz, ovaj telefon pruža unapređenu performansu koja nije ranije viđena na sličnim telefonima. To znači da možete da pokrenete neke od najzahtjevnijih aplikacija koje postoje za Android telefone.

Kod ovog modela, baterija se naročito ističe. Kapacitet od 2900+ mAh je još jedan korak dalje kada su u pitanju telefoni u ovom rangu, a pruža i sigurnost kada je u pitanju broj sati između punjena.

Prilagođen korisniku

Proizvođač je pažljivo birao komponente za ovaj model kako bi pružio konfiguraciju koja izvlači najviše iz Android 9 Pie, pružajući odlično korisničko iskustvo. Pored toga, sam Android 9 koristi snagu vještačke inteligencije da bi naučio kako ga koristite, pružajući sve više kako vrijeme prolazi. Vremenom ćete imati telefon potpuno prilagođen vama.

Tesla Smartphone 3.5 u m:tel ponudi

Kao i svi najbolji telefoni, i ovaj model iz Tesla linije vas čeka u m:tel ponudi. Uparite ga sa nekom od odličnih Pretplata + tarifa i uživajte u komunikaciji.