ZTE Blade V10 Vita

Written by

m:recenzija – ZTE Blade V10 Vita

m:arket, preporučujemo| Views: 823

Ukoliko ste u potrazi za mobilnim telefonom odličnih performansi, pristupačne cijene i modernog dizajna, onda imamo rješenje za vas. U m:recenziji vam ovog puta predstavljamo ZTE Blade V10 Vita telefon.

Kompanija ZTE je jedan od vodećih proizvođača mobilnih uređaja, a ovaj model je predstavljen još početkom godine na MWC sajmu u Barseloni. Tada su iz kompanije poručili kako će ovaj telefon osvojiti srca mlađih korisnika zahvaljujući odnosu cijene i kvaliteta, kao i inovativnim iskustvom. To se pokazalo kao tačno, a sve kvalitete ovog telefona, koji je dostupan i u ponudi kompanije m:tel, donosimo u nastavku.

Ekran

Riječ je o zaista velikom ekranu – 6.26-inčnom uz popularni notch u obliku kapljice na samom vrhu. Kako proizvođač navodi, ova “kapljica” izgleda kao kristal koji pada preko ekrana čiji je odnos strana 19:9.

ZTE Blade V10 Vita m:tel

Kamera

Na zadnjoj strani nalazi se dualni sistem kamera – glavni objektiv od 13MP i 2MP AI kamera zahvaljujući kojoj možete stvoriti savršene bokeh efekte. Prednja kamera je kvaliteta 8MP i nudi posebne efekte koji ističu prirodnu ljepotu.

ZTE Blade V10 Vita m:tel

Performanse

Uređaj pokreće octa-core procesor (Cortex-A55) koji omogućava odličan rad, a zahvaljujući AI tehnologiji korisniku je zagarantovano nevjerovatno iskustvo. Uz bateriju kapaciteta 3200 mAh, nema sumnje da će ovaj telefon ispratiti baš svaku vašu aktivnost.

ZTE Blade V10 Vita m:tel

ZTE Blade V10 Vita potražite u ponudi kompanije m:tel

Ako ste zavoljeli ovaj uređaj, može biti vaš u kombinaciji sa nekom od tarifa kompanije m:tel. Za sve dodatne informacije posjetite www.mtel.ba ili najbližu m:tel poslovnicu.