m:SAT – najbolji TV program i sportski sadržaji bilo gdje u BiH

m:SAT je satelitska televizija koja vam omogućava prijem TV i radio signala, na kojoj god da ste lokaciji u Bosni i Hercegovini. Iskoristite novu promotivnu ponudu od čak 50% popusta! Arena sport kanali sada se nalaze u svim paketima m:SAT usluge.

Kompanija m:tel u februaru nudi 50% popusta na mjesečnu pretplatu u periodu od 11 mjeseci, za sve nove korisnike m:SAT satelitske televizije.

Prednost m:SAT paketa, između ostalog, jeste i ta što ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju ove usluge i isporuka TV signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima. Gdje god da se nalazite u BiH, na nepristupačnim mjestima ili gradovima, imate mogućnost praćenja najboljeg TV programa putem m:SAT televizije.

Usluga m:SAT nudi tri paketa, koji se razlikuju u broju TV programa i vrstama kanala. A, ako ste ljubitelj vrhunskog sporta, lijepa vijest je da sada možete uživati u Arena kanalima u okviru sva tri paketa.

Vaše je da izaberete paket, a m:tel Vam daruje  50% popusta na mjesečnu pretplatu u periodu od 11 mjeseci, te gratis drugi priključak za TV! Sva potrebna oprema i montaža će Vas koštati samo 0,99 KM. Kao korisnik m:SAT-a, takođe, imate pravo i na kupovinu TV uređaja na 12 mjesečnih rata.

Iskoristite promotivnu ponudu i uživajte u najboljim programima po cijeni već od 7,5 KM.

Sve informacije o ovoj usluzi kompanije mt:el možete naći na internet stranici www.mtel.ba ili dobiti pozivom na besplatan broj 0800 50905. Tu smo za vas 24 časa dnevno!