Written by

m:tel 15 godina prijatelj banjalučkog ATP čelendžera

prijateljstva| Views: 213

img_7996 
Svoje dugogodišnje prijateljstvo i podršku TK „Mladost“ i ATP čeledžeru, m:tel nastavlja i dalje.
 
Ove godine „ATP Čelendžer2017“ biće održan od 9. do 17. septembra na terenima Teniskog kluba Mladost u parku „Mladen Stojanović“ u Banjaluci.
 

Prvi nosilac ovogodišnjeg turnira biće 106. igrač na ATP listi, Nijemac Marsel-Sedrik Štebe, koji će prvi put nastupiti u Banjaluci. Njegov najbolji plasman je 71. mjesto na listi najboljih svjetskih tenisera.

Filip Krajinović iz Srbije (111. na ATP listi) i ove godine takmičiće se na “Banjaluka čelendžeru”, kao drugi nosilac turnira, dok je treći Španac Marsel Granoljers, 119. igrač svijeta.
 
Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske, ujedno i predsjednik Organizacionog odbora turnira, Draško Milinović, zadovoljan je činjenicom da je očuvana tradicija i da će Turnir 16. godinu zaredom biti održan u gradu na Vrbasu.
 
Kompanija m:tel 15 godina podržava ovaj turnir. Ponosni smo prijatelji tenisa i ovog događaja, koji je od velikog značaja za Banjaluku i državu.
 
Kao i prethodnih godina, m:tel je obezbijedio brojne sadržaje, iznenađenja i nagrade za publiku. M:tel će u toku turnira obezbijediti kvalitetan internet za potrebe turnira, a tu ćemo biti i u narednom periodu kao dokazani prijatelji sporta.
 
Kvalifikacije za 16. izdanje Banjalučkog čelendžera igraće se 9. i 10. septembra, a dan kasnije počinje glavni turnir.
 
Finale je 17. septembra u 13 časova, uz direktan prenos na RTRS-u.