placanje_racuna_laptop_mtel_blog

Written by

mtel.ba – vaša sigurna adresa

m:tel info, m:vijesti| Views: 827

Sve vaše potrebe za telekomunikacionim uslugama možete da obavite i putem sajta www.mtel.ba bez obzira gdje se nalazite

Odlaskom na stranicu www.mtel.ba očekuju vas najaktuelnije ponude kompanije m:tel, kao i sve potrebne informacije o uslugama, kako za privatne, tako i za poslovne korisnike.

Ova adresa pruža vam mogućnost da bez obzira gdje se nalazili upravljate svojim, ali i uslugama vaših roditelja ili djece, bez fizičkog prisustva ili odlaska na prodajno mjesto.

Aktuelne ponude pomoći će vam u odabiru najpovoljnijih i za vas najboljih usluga, a kada ih odaberete želićete i da ih naručite ili aktivirate. Ni za to nećete morati odlaziti do prodajnog mjesta, jer sve usluge, tarifne opcije i modele, kao i mnogobrojne uređaje iz bogate ponude web shopa, možete da aktivirate ili naručite iz udobnosti vašeg doma. Sve što naručite, uz dodatnu telefonsku potvrdu, doći će direktno na vaša vrata.

Na web stranici mtel.ba možete da dopunite bilo koji prepaid račun koristeći kartice svoje banke, ali i da izvršite plaćanje  mjesečnih računa za telekomunikacione usluge i to u samo nekoliko klikova, bez provizije i čekanja u redu, bez gužve  i bez obzira gdje se nalazite.

Vaše je samo da ostanete odgovorni, da i dalje budete u vezi sa najmilijima, da pratite opuštajuće sadržaje putem interneta ili TV-a, budete zdravi i da vrijeme iskoristite na najbolji mogući način.