Written by

Mtel dobitnik priznanja za društvenu odgovornost

prijateljstva| Views: 85

Mtel dobitnik priznanja za društvenu odgovornost_2016. god (Medium)

Kompanija Mtel je dobitnik Priznanja za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti koju dodjeljuje Privredna komora Republike Srpske. Na završnoj ceremoniji manifestacije „Izbor najuspješnijih u privredi RS za 2015. godinu“ održanoj 30. marta u Banjaluci, nagradu je u ime kompanije primio Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju.

Stavljajući društvenu odgovornost u fokus svog poslovanja, kompanija je i u 2015. godini ulagala u obrazovanje, sport, kulturu, humanost.

Uz nesebičnu podršku kompanije održane su brojne manifestacije koje su jačale sportski duh, čuvale kulturnu baštinu i uticale na bezbjednost u saobraćaju, te brojne humanitarne akcije i akcije za pomoć najmlađima i najranjivijima.

Pored ulaganja u zajednicu kroz podršku projektima koje osmišljavaju drugi, kompanija iz godine u godinu kreira i realizuje sopstvene društveno odgovorne akcije, a one koje su obilježili 2015. godinu su: Dobro djelo, akcija u okviru koje su promovisane prave vrijednosti, učinjeno preko 1000 dobrih djela i donirano dječije igralište. Škole 2.0, projekat u okviru koga su mališani u osnovnim školama u BiH kreirali školske internet sajtove. Mtel je ponosno nastavio da stipendira najbolje studente i studentkinje elektrotehnike i informacijskih tehnologija u BiH kroz projekat m:stipendije. Kompanija je podsticala kreativnost kroz organizaciju konkursa za najbolju fotografiju Uhvati komunikaciju, a prijateljstvo je bilo u fokusu akcije Mjesec prijateljstva.