Written by

M:tel dodatna oprema: Auto punjač

m:vijesti| Views: 90

punjač za auto

Pametni telefoni imaju sve više korisnih i praktičnih opcija koje nam uveliko čine život i poslovanje jednostavnijim. Telefon, naravno, služi za obavljanje poziva i slanje sms-ova, ali sve češće i za slanje mailova, provjeravanje društvenih mreža i, generalno, za surfanje internetom.

Kada putujemo ili se nađemo u nepoznatom gradu pametni telefoni novije generacije mogu poslužiti kao GPS uređaji, te vas navigirati u željenom pravcu.

Ipak, sve opcije i mogućnosti koje telefoni danas nude, zahtijevaju mnogo energije i troše bateriju vašeg pametnog telefona, te se ne dešava rijetko da izađete iz kuće Ili kancelarije i shvatite da vam je baterija na manje od 10 posto kapaciteta, a pred vama je još mnogo razgovora i sastanaka. U takvim situacijama, auto punjač može biti od izuzetne koristi.

Ako ste vozač preporučujemo da nabavite ovaj korisni gadžet koji ćete držati u vašem automobilu, a ako niste, pobrinite se da ga uvijek imate u torbi ili aktovci. Cijene autopunjača su veoma pristupačne, ne zauzimaju mnogo prostora, a omogućavaju vam da dopunite bateriju vašeg telefona čak i dok se vozite taksijem.

Na m:tel prodajnim mjestima potražite auto punjače po izuzetno povoljnoj cijeni od 10 KM.