Written by

m:tel dodatna oprema: Kaspersky Internet Security kartice

m:vijesti| Views: 324

13669516_10154356385859805_5038961786088498947_o

Konstantan rast korisnika m:tel mreže rezultat je dugogodišnjih nastojanja za kreiranjem kvalitetne i sigurne palete usluga. Osim brojnih pogodnosti, korisnicima se stavlja na raspolaganje i bogata ponuda dodatne opreme sačinjene od proizvoda koji u mnogo čemu olakšavaju i osiguravaju izvršavanje svakodnevnih radniji. Dodatnu opremu potpisuju najbolji svjetski proizvođači, a testirani su i ocijenjeni kao siguran i pouzdan izbor.

Ratućom upotrebom raznih uređaja i konstantnom izloženošću na internetu, raste i potreba za očuvanjem sigurnosti Android uređaja i ličnih podataka. Kaspersky Internet Security pruža neophodnu zaštitu kada su u pitanju virusi i brojni štetni materijali koji čine korisničke uređaje ranjivim i podložnim zloupotrebama. Kompanija Kaspersky je poznata po brojnim projektima osiguranja podataka, a ovim proizvodom su proširene mogućnosti zastite. Internet Security kartice će predstavljati gotovo neprimjetan dodatak, zaštitiće vas bez uticaja na performanse vaših uređaja.

Kasperski Internet Security kartice su poznate igračima dobro poznate igre pogađanja „Pogodi koliko ima“, a poslužile su kao misteriozni predmet pogađanja u julskom izazovu. Treći ciklus igre prati konstantan broj igrača koji se četvrtkom okupljaju kako bi riješili zagonetni broj predmeta i osvojili vrijedne poklone. Kao i u prethodnim ciklusima, deset takmičara koji prvi u mjesecu ponude tačan broj predmeta, osvajaju poklone.

Osim kartica, brojni drugi dodaci poput bežičnih okidača, maski za telefon, modema, touchscreen olovaka i drugih, dostupni su po izuzetno povoljnim cijenama.  Sadržaj kompletne ponude dostupan je svim zainteresovanima putem m:tel-ove web stranice www.mtel.ba.