Written by

m:tel dodatna oprema: LG Magna maske za telefon

m:vijesti| Views: 245

02-LG-Magna-maski-za-telefon

Kompanija m:tel je poznata po tome da prati potrebe svojih korisnika, te u skladu s tim oblikuje ponudu koja zadovoljava iste. Pored brojnih pogodnosti, korisnici uživaju i u bogatoj ponudi dodatne opreme koja je dostupna na svim prodajnim mjestima kompanije. U pItanju je oprema najboljih svjetskih proizvođača, pažljivo birana s ciljem kvalitetne i bezbjedne upotrebe željenih uređaja.

Potreba za funkcionalnim mobilnim uređajima je u konstantnom porastu, a shodno tome raste i potreba za kvalitetnom zaštitom koja bi osigurala dugotrajnost izabranih urađaja. Jedna od takvih je i LG Magna maska za mobilne telefone koja predstavlja praktičan i kvalitetan dodatak vašim mobilnim ljubimcima i koja obećava pouzdanu zaštitu. Elegantnog dizajna i zagarantovane čvrstine, ova maska će zaštititi vaše mobilne telefone od nepovoljnih spoljašnjih faktora. Rizik od raznih oštećenja, ogrebotina i lomova usljed slučajnih udaraca bi uz LG Magna masku mogao postati stvar prošlosti. Atraktivnog dizajna, dodatak ove vrste ćete uvijek nositi zajedno sa svojim mobilnim telefonima, a spriječiće dodatne troškove usljed mogućih kvarova.

LG Magna maske su obilježile i majski izazov dobro poznate igre „Pogodi koliko ima“, kada su igračima poslužile kao predmet pogađanja. Treći ciklus, kao i prethodna dva, odlikuje pogađanje broja traženih predmeta. Svakog četvrtka se igrači i ljubitelji ove vrste izazova okupljaju oko zadate fotografije na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel i nude odgovore za koje smatraju da su tačni. Deset takmičara koji prvi u mjesecu pogode tačan broj predmeta, osvajaju vrijedne poklone kompanije m:tel, a pobjednici majskog izazova će od kompanije m:tel na poklon dobiti univerzalni auto-punjač.

Osim ovih, korisnicima se stavljaju na raspolaganje i brojni drugi korisni dodaci poput touchscreen olovaka, bežičnih okidača, modema i još mnogo drugih. Kompletna ponuda je dostupna po povoljnim cijenama, a više informacija o istima se može vidjeti i na m:telovoj web stranici www.mtel.ba.