Written by

M:tel dodatna oprema: stylus touchscreen olovke

m:vijesti| Views: 143

12924519_10154098876044805_4594595215140704651_n

 

Kompanija m:tel je, u skladu sa rastućom upotrebom mobilnih i tablet uređaja, za svoje korisnike pripremila odgovarajuću dodatnu opremu koja je dostupna na svim prodajnim mjestima. Oprema najboljih svjetskih proizvođača pažljivo je izabrana kako bi se korisnicima osigurala kvalitetna i bezbjedna upotreba željenih uređaja.

Praktičnost i povoljnost odlikuju i stylus touchscreen olovke, koje vam predstavljamo ovog mjeseca. Usljed užurbanog tempa često dolazi do problema pri upotrebi uređaja osjetljivih na dodir. Iz tog razloga su touchscreen olovke pravo sredstvo za udobno i precizno korištenje, dodatak koji je dao novu dimenziju upotrebi mobilnih uređaja. Sastoje se od privjeska i precizno izrađenog konektora kako biste na što jednostavniji način povezali olovku sa svojim uređajem. Atrakvnog dizajna, ovi dodaci ne zauzimaju mnogo prostora, uvijek ih možete imati pri ruci, a dodatno će vam olakšati pisanu komunikaciju i pripremu željenog teksta.

Stylus Touchscreen olovke su obilježile i početak treće sezone poznate igre „Pogodi koliko ima“, kada su igračima poslužile kao predmet pogađanja. Kao i u prethodne dvije serije ove popularne igre, korisnici svakog četvrtka pogađaju broj traženih predmeta na fotografiji koja se objavljuje na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel. Takmičari koji prije svih ponude tačan broj u komentarima ispod fotografije, dobijaju vrijedne nagrade iz m:telove ponude. Svakog mjeseca, deset takmičara biva nagrađeno vrijednim poklonima iz bogate ponude dodatne opreme kompanije m:tel.

Korisnici takođe imaju na raspolaganju i brojne druge korisne uređaje kao što su maske za telefon, bežični okidači, auto-punjači, modemi i još mnogo toga. Kompletna ponuda je dostupna po povoljnim cijenama, a više informacija o istima se može vidjeti i na m:telovoj web stranici www.mtel.ba.