Written by

m:tel i Ambasada Srbije u BiH vrijednim donacijama upotpunile obilježavanje Dana opštine Drvar

m:vijesti, prijateljstva| Views: 420

U subotu, 27. jula 2019. godine u Drvaru je nizom svečanosti obilježen Dan opštine.

 

Kompanija m:tel, u saradnji sa Ambasadom Srbije u BiH, ovom prilikom uručila je i vrijedne donacije sportskim klubovima i organizacijama ove opštine.

U JU „Centar za kulturu i sport“ izvršni direktor za korporativne poslove kompanije m:tel, Vladimir Četrović i ambasador Republike Srbije u BiH, Aleksandar Đorđević, uručili su donaciju sportske i druge potrebne opreme: Karate klubu „Drvar“, Fudbalskoj školi „Drvar“, Košarkaškom klubu „Borac 1972“, te JU „Centar za kulturu i sport“.

Nakon uručenja donacija, na svečanoj akademiji povodom Dana opštine, kompaniji m:tel je uručena i posebna zahvalnica.

“Kompanija m:tel svojim društveno odgovornim radom njeguje stara i stvara nova prijateljstva. Uvijek nam je drago kada možemo da podržimo klubove i organizacije koje rade na promociji sporta i zdravog načina života, posebno kada su u pitanju mladi ljudi ali i sredine kao što je Drvar. Vjerujem da će ova donirana oprema koju smo u saradnji sa Ambasadom Srbije u BiH donirali sportskim klubovima i javnim ustanovama, biti motiv mladima da se aktivno bave sportom, dostižu uspjehe i sportske rezultate i da na taj način učestvuju u razvoju svoje opštine“, istako je ovom prilikom Vladimir Četrović, izvršni direktor za korporativne poslove kompanije m:tel, te naglasio da će kompanija m:tel i u buduće nastaviti da podržava sport, obrazovanje i sve one organizacije i ustanove koje to promovišu.