Written by

M:tel i Miligram – prijatelji svih nas

prijateljstva| Views: 194

miligram banjaluka

Kompanija m:tel s ponosom najavljuje koncert benda Miligram koji će biti održan u Banjaluci, 27.06. sa početkom u 20.00h na Gradskom stadionu. Cijena karte je 5 KM, a sav prihod od kupljenih ulaznica biće usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć porodicama ugroženim u poplavama koje su nedavno zadesile našu zemlju.

“Mi smo morali da odreagujemo i damo ono što mi možemo, a to je muzika. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve naše fanove, ali i one koji će poslije ovog koncerta to tek postati, da dođu na koncert i kupovinom karte pomognu svojim sunarodnicima. A mi obećavamo odličnu višečasovnu zabavu,” istakao je frontmen benda, Aleksandar Milić, poznatiji kao Mili.

Kompanija m:tel ovim je sponzorstvom još jednom je pokazala da je uvijek tu da pomogne događaje koji kao cilj imaju humanost i nesebično dijeljenje sa onima kojima je prijateljska pomoć potrebna.

“Kapacitet stadiona u Banjaluci je 30 000 ljudi. Važno je imati na umu da ukoliko koncert bude rasprodan, to znači dodatnih 150 000 KM za pomoć porodicama ugroženim u poplavama. To je bila naša ideja vodilja prilikom odluke da sponzorstvom pomognemo održavanje koncerta, “ istakao je gdin Đorđe Mišić, izvršni direktor direkcije za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Karte možete kupiti ispred Boske i na biletarnici Gradskog stadiona, a mnogobrojni hitovi sa posljednjeg, ali i prethonih albuma, obećavaju odličnu zabavu koju će začiniti činjenica da ste dolaskom na koncert učinili dobro djelo.

Pored koncerta u Banjaluci, članovi benda Miligram uložiće svoju popularnost i muziku da pomognu i ugroženima u Federaciji BiH i Srbiji, koncertima u Zenici i Beogradu.