mtel nova godina

Written by

Da li ste već prijavili svoju ideju za m:tel i Samsung Novu godinu?

m:vijesti| Views: 172

Da li ste se upoznali sa konkursom kompanija m:tel i Samsung putem kojeg možete prijaviti svoju ideju za novogodišnju žurku, a koja će u potpunosti biti realizovana za vas, naravno, ukoliko vaša ideja osvoji simpatije komisije koja o tome odlučuje?

mtel nova godina

Na osnovu vašeg prijedloga ćemo realizovati vašu novogodišnju proslavu. Potrebno je da imate jasno definisanu ideju i cilj i da osmislite što kreativniji koncept, a mi ćemo se, kao pravi prijatelji, pobrinuti za ostalo. Naš tim će vašu novogodišnju žurku realizovati do najsitnijih detalja, u potpunosti onako kako ste je zamislili, i učiniti je vrijednom pamćenja.

Do sada nam je pristiglo nekoliko desetina prijava. Neki žele žurku za drugare iz škole kako bi se još više zbližili, a neko želi romantičnu proslavu za dvoje. Neki učesnici su razradili svoju ideju do najsitnijih detalja uključujući i namještaj i osvjetljenje prostora, dok su neki poželjeli da novogodišnje veče provedu uz svoje najmilije.

Budite originalni i dajte mašti na volju, jer nikad se ne zna, možda ćemo baš vašu žurku realizovati.

Postoji samo jedan uslov koji morate ispuniti – morate biti punoljetni da biste se prijavili. Na m:tel Facebook stranici, na aplikaciji koja se nalazi na ovom linku, ispunite obavezna polja od kojih je jedno i “Moja genijalna ideja za novogodišnju žurku je”. Nakon toga kliknete na: “Prijavi me” i vaša će novogodišnja ideja stići do nas.

Konkurs je otvoren do 1. decembra, a stručna komisija će 15. decembra objaviti čiju će ideju sprovest u djelo.