pokloni mtel i samsung

Written by

M:tel i Samsung pokloni za ljubitelje filmske umjetnosti

m:tel IPTV| Views: 157

pokloni mtel i samsung

Kompanije m:tel i Samsung riješile su da i u novoj godini, na zanimljiv način, obraduju najoriginalnije filmofile širom Bosne i Hercegovine. U narednom periodu ćemo pokloniti besplatne kino ulaznice za projekcije aktuelnih filmova koji već jesu, ili će se tek naći na repertoaru bh. bioskopa. Građani Banjaluke, Sarajeva, Tuzle, Mostara, Bihaća i Zenice biće potrebno da odgovore na pitanja postavljena na Fejsbuk stranici kompanije m:tel u narednim danima, a komentari sa najviše lajkova biće nagrađeni sa po dvije bioskopske ulaznice.

Filmskim iznenađenjima ovdje nije kraj jer su kompanije m:tel i Samsung pripremile posebne poklone za najveće filmofile Bosne i Hercegovine, koji će imati priliku da osvoje i godišnje ulaznice za bioskop. Tačnije, u svakom od navedenih gradova u kojima organizujemo ovu akciju, poklonićemo po jednu godišnju kino-kartu.

“Građani će putem zvanične Facebook stranice kompanije m:tel na vrijeme biti obaviješteni kako mogu osvojiti jednu od nagrada koje smo za njih pripremili u narednom periodu, a kompanija m:tel će nagraditi najvjernije i najkreativnije ljubitelje sedme umjetnosti. Pored godišnjih kino-ulaznica, ulaznica za projekcije, poklonićemo i slatke m:tel poklon pakete”, rekla je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Svi ljubitelji projekcija na platnu koji žele da budu dio ove zabavne nagradne igre, potrebno je da redovno prate stranice www.mtel.ba, www.blog.mtel.ba i Facebook stranicu kompanije m:tel.