Written by

m:tel i Samsung vas pozivaju na žurku uz Sevdah Baby u Bijeljini

prijateljstva| Views: 97

Žurka

Kompanije m:tel i Samsung, u petak 18. decembra, sa početkom u 20.30 časova, organizuju Samsung TV žurku „Da se bolje čujemo i vidimo“  u Jelen pabu u Bijeljini. Tim povodom svi posjetioci će imati priliku da prisustvuju nastupu poznatog beogradskog izvođača Sevdah Baby.

Nesvakidašnja TV žurka će biti spoj odlične zabave, dobre muzike i tehnologije najnovije generacije, a u skladu s tim posjetioci će imati priliku da prisustvuju kombinaciji digitalne muzike kao muzičke matrice sa jedne strane i ljepote živog izvođenja druge strane.

Ulaznica za dvije osobe će biti plaćen posljednji Open račun ili Samsung telefon na uvid, a prvih 50 posjetilaca očekuju i odlični pokloni.

Samsung TV žurka pod nazivom „Da se bolje čujemo i vidimo“ aludira na vrhunski kvalitet Samsung televizora kada je u pitanju prikaz slike, ali i zvuka. Televizori ove južnokorejske kompanije, koji se nalaze u Open ponudi m:tel-a, daju krajnji doživljaj zvuka sa svojim DTS Studio Soundom sa kojim zvučnici mogu biti podešeni za vrhunske performanse i nude korisnicima pravo surround iskustvo. Super oštri prikazi rezolucije daju živo iskustvo gledanja uz spektakularnu jasnoću, boje i detalje.

Samsung modeli televizora dostupni su u okviru Open ponude već od 49 KM za model Samsung 32J4000 u Open Quadro Plus paketu. Takođe, korisnici imaju na raspolaganju kupovinu na 12 ili 24 mjesečne rate. Za više informacija o ovoj i ostalim ponudama kompanije m:tel posjetite www.mtel.ba.