Written by

m:tel i Samsung vas pozivaju na žurku uz Sevdah Baby u Bijeljini

m:vijesti| Views: 66

Samsung Mtel TV zurka

Kompanije m:tel i Samsung u petak 18. decembra, sa početkom u 20.30 časova, organizuju Samsung TV žurku u Jelen pabu u Bijeljini. Tim povodom svi posjetioci će imati priliku da prisustvuju nastupu poznatog beogradskog izvođača Sevdah Baby.

Nesvakidašnja TV žurka će biti spoj odlične zabave, dobre muzike i tehnologije najnovije generacije. U skladu s tim posjetioci će imati priliku da prisustvuju kombinaciji digitalne muzike kao muzičke matrice sa jedne strane i ljepote živog izvođenja druge strane.

Ulaznica za dvoje će biti plaćen posljednji Open račun ili Samsung telefon na uvid. Organizatori su takođe za prvih 50 posjetilaca obezbijedili poklone iznenađenja.

Samsung TV žurka pod nazivom „Da se bolje čujemo i vidimo“ aludira na vrhunski kvalitet Samsung televizora kada je u pitanju prikaz slike, ali i zvuka. Televizori ove južnokorejske kompanije, koji se nalaze u Open ponudi m:tel-a, daju krajnji doživljaj zvuka sa svojm DTS Studio Soundom sa kojim zvučnici mogu biti podešeni za vrhunske performanse i nude korisnicima pravo surround iskustvo. Super oštri prikazi rezolucije daju živo iskustvo gledanja uz spektakularnu jasnoću, boje i detalje.

Sadržaji prikazani u Full HD rezoluciji u potpunosti prenose adrenalinske scene akcionih filmova ili sportskih događaja. Pametni televizori Samsung na osnovu istorije gledanja pronalaze omiljene sadržaje, te su centar zabave svakog doma. Upravo taj osjećaj će se prenijeti na sve Open korisnike, koji posjete Jelen pab u petak, 18. decembra.

Samsung modeli televizora dostupni su u okviru Open ponude već od 49 KM za model Samsung 32J4000 u Open Quadro paketu. Takođe, korisnici imaju na raspolaganju kupovinu na 12 ili 24 mjesečne rate. Za više informacija o ovoj i ostalim ponudama kompaniej m:tel posjetite www.mtel.ba.