Written by

m:tel i Travel Channel te vode u Dubai!

m:vijesti| Views: 108

Učestvujte u jedinstvenoj akciji “Da imam krila ja bih..?” i osvojite putovanje života

iStock_000055507330Large
Kompanija m:tel u saradnji sa kanalom Travel Channel od 1. marta 2015. godine organizuje veliku akciju namijenjenu svim ljubiteljima putovanja na egzotične destinacije. Ukoliko jedva čekate da spakujete kofere u potrazi za novim izazovom i volite da fotografišete na putovanjima, akcija “Da imam krila ja bih..?” vaša je karta za iduću veliku avanturu.

U sklopu ove akcije imate priliku da na kreativan način odgovorite na pitanje “Da imam krila ja bih..?” u obliku kolaža od minimum četiri fotografije koje će na zanimljiv i inspirativan način dočarati vašu ideju. Svoje fotografije možete slati od 01. do 31.marta 2015. godine putem aplikacije za prijavu m:putovanje koju možete pronaći na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel. Nakon što istekne rok za prijave, sve prijavljenje fotografije postaće dio albuma na Facebook-u i u cilju odabira one koja je izazvala najveću pažnju, započeće komentarisanje fotografija koje će se odvijati od 01. do 15. aprila. Naime, autor fotografije sa najvećim brojem komentara sa različitih profila dobiće na poklon putovanje u Dubai za dvije osobe. Pravo učešća u akciji imaju sve osobe starije od 18 godina, a dobitnik poklona će biti proglašen 15.aprila u 12 časova.

M:tel se odlučio na saradnju sa poznatim televizijskim kanalom koji je fokusiran na putopisne reportaže u sklopu mjeseca avanture kada će na kanalu Travel Channel premijerno biti prikazana emisija “Aero-miting”. Ovaj dokumentarni serijal emisija od osam epizoda prikazaće gledaocima kako izgleda jedna od najopasnijih profesija na svijetu – posao pilota kaskadera na aero-mitingu. Za bavljenje ovom profesijom potrebna je velika doza hrabrosti, a svake godine sve veći broj kaskadera izgubi život baveći se tim poslom. Ovu zanimljivu emisiju možete pratiti svake srijede u 21 čas, a prva epizoda će biti prikazana 4.marta.

Travel Channel je jedan od preko 140 TV kanala koji se nalaze u bogatoj OPEN ponudi kompanije m:tel. U sklopu ove ponude možete da odaberete jedan od četiri odlična paketa: Open Duo (u sklopu kojeg možete kombinovati fiksnu telefoniju, fiksnu telefoniju i IPTV ili internet i IPTV), Open Net Duo (ADSL i mobilni internet), Open Trio (fiksna telefonija, IPTV i internet), Open Quadro (fiksna telefonija, IPTV, internet i mobilna telefonija) i Open start paket koji se sastoji od opcija Duo Start (fiksna telefonija i IPTV Start ili internet i IPTV Start) i opcije Trio Start (fiksna telefonija, internet i IPTV Start). Uz pomoć ovih paketa ćete na jednom mjestu imati sve što vam je potrebno iz svijeta komunikacija, informacija i zabave.

Detaljne uslove akcije pročitajte ovdje.