mtel i zte ukrstenica

Written by

M:tel i ZTE ukrštenice stižu u Doboj

m:vijesti| Views: 240

mtel i zte ukrstenica

Širom svijeta, ljudi se razonode ukrštenicama već više od stotinu godina. Za to vrijeme, ukrštenice su služile da se zabavimo, da nekim riječima damo posebno značenje, ali i da ukrstimo naizgled nepovezive termine u jednu, skladnu formu.

Ovu horizontalnu i vertikalnu razonodu pripremila je i kompanija m:tel u saradnji sa ZTE brendom, te je  7. februara donosi u TC Bingo u Doboju, ali na nešto drugačiji način. Od 12 do 15 časova u TC Bingo,  Dobojlije koji žele da okušaju sreću i u najkraćem periodu riješe našu ukrštenicu, imaće priliku da to i urade, a da se pri tom odlično zabave te da za to budu i nagrađeni. Prvih pet takmičara će osvojiti interesantne m:tel poklone, a glavna nagrada je fenomenalni ZTE Kiss 3 telefon.

”ZTE ukrštenice su odlična prilika za dobru zabavu, druženje, ali i za učenje.  Mala pomoć i preporuka je da istražite informacije o ZTE brendu i m:tel ponudi, jer će m:tel i ZTE ukrštenice, osim pitanja iz opšteg znanja, imati i takve horizontalne i vertikalne zadatke“, poručili su iz kompanije m:tel.

Dobojlije sa sobom treba da ponesu dozu znanja i dozu dobrog raspoloženja, a brzina puta vještina ovaj put je formula za uspjeh. Da li ste spremni za ovaj izazov?