Written by

m:tel IPTV donosi nove interesantne naslove

m:tel IPTV| Views: 54

m-tel-iptv-foto-cokolada

Televizijski kanal HBO, 19. maja  2018. godine u 17.55 časova zakazuje druženje uz fenomenalan fim “Čokolada”.

Godina je 1959. Niko nije mogao da zamisli kakav će uticaj imati Vijan kada stigne u miran, staromodni francuski grad. U svojoj neobičnoj prodavnici čokolade, ona sprema božanstvene poslastice koje, nalik čaroliji, inspirišu uštogljene mještane da se prepuste iskušenjima i sreći. Kada zgodan irski Ciganin stigne u grad, Vijan je konačno u stanju da prepozna sopstvene želje.

Ekskluzivno na TV CINEMAX, filmski spektakl “Čudo sa Hadsona” možete pogledati u nedjelju 20.5. u udarnom terminu u 20.00 časova.

Od reditelja nagrađenog Oskarom, Klinta Istvuda, dolazi film “Čudo sa Hadsona” u kojem glavnu ulogu kapetana Čelzija “Salija” Salenberga tumači Tom Henks, takođe dobitnik Oskara. 15. januara, 2009, svijet je svjedočio “Čudu sa Hadsona” kada je kapetan “Sali” Salenberg uspio da prizemlji pokvaren avion na rijeku Hadson, spasivši živote 155 putnika. Međutim, iako su Salija slavili mediji i javnost zbog njegove vanserijske vještine pilotiranja, otvorena je istraga koja je prijetila da uništi njegovu reputaciju i karijeru.

m-tel-iptv-foto-2-cudo-sa-hadsona

 Film “Templ Grendin” prikazuje neobičan život mlade autistične žene čije zdravstveno stanje ograničava njeno razumijevanje ljudi, ali joj omogućava razumijevanje životinja, što joj pomaže da postane jedna od najcjenjenijih inovatora u stočarskoj industriji. HBO 2, 21.5. u 15.10 časova.

„Ja nisam kao drugi ljudi. Ja mislim u slikama“ – Templ Grendin. Bila je stigmatizovana, neshvaćena mlada žena koja je naučila da kanališe svoje jedinstvene talente u briljantnu karijeru naučnika, autora i prelomnog borca za prava životinja. Zasnovan na zapisima same Templ Grendin, ovaj film u produkciji HBO predstavlja snažan portret autistične mlade žene koja, zahvaljujući pravovremenom nadzoru i čistoj snazi volje, predstavlja jednu od najizuzetnijih američkih priča o uspjehu…

Kraj radne sedmice, petak 25. maj u 18.10 časova, rezervisan je za toplu ljubavnu priču sa naslovom “Nikad nije kasno za ljubav”, a koju možete pogledati na TV CINEMAX.

U ovoj dirljivoj priči prepunoj nade, snova i drugih šansi, dvoje starijih građana se upoznaju i shvataju da nikad nije kasno za ljubav. Ketrin Mičel (Linda Torson), živahna udovica u poznim godinama, nije tražila ljubav – bar ne u njenim godinama, a svakako ne sa namrgođenim Ajzakom Šapirom (Stjuart Margolin). Uprkos gomili radoznalih penzionera u domu u kojem se Ketrin oporavlja posle operacije kuka, nju i Ajzaka zbližava zajednička ljubav prema muzici. I pored neočekivanih prepreka, njihova ljubav cvjeta i oni zajedno odluče da ispune Ketrinin san da gleda operu u Milanu.

 Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba