Written by

m:tel IPTV donosi uvijek dobre filmove i serije

m:tel IPTV| Views: 114

Petak 30. juni, jutarnji termin u 09.25 časova na kanalu HBO2, idealno je vrijeme za toplu priču koja opisuje odnos oca i kćerke u filmu “Poruke na papiru”.

„Poruke na papiru“ istražuje priču o Atini (Rouz Lesli), plesačici koja pokušava da se probije u Los Anđelesu. Njen otac Džek (Rej Liota) prekida njen usamljeni život kad je zamoli da se doseli na Floridu i brine o njemu. Važne novosti su da boluje od raka. Atini postaje sve napornije da brine o Džeku pa prihvata poziv da se vrati u Los Anđeles zbog sjajne poslovne prilike. Slijedi srceparajuće putovanje ka sazrijevanju ispričano uz obilje humora i vedrine, koje smjelo ukazuje na odnos između oca i kćerke i veze, koje uprkos tome što su prekinute, uvijek nađu put do kuće.

 

Posljednjeg dana juna, 30.6. 2018, TV HBO donosi interesantnu filmsku priču “Beatris na večeri”, koji je na programu u 20.00 časova.

Beatris (Salma Hajek), skromna i produhovljena imigrantkinja iz Meksika, provela je svoj odrasli život brinući o bolesnima i zapostavljajući sebe. Kad joj se pokvari automobil i bude primorana da provede noć u luksuznoj kući svoje klijentkinje u Njuport Biču, njena imućna domaćica Keti (Koni Briton) insistira da im se Beatris pridruži na večernjoj zabavi. Na prisnoj i raskošnoj proslavi posljednjeg poslovnog uspjeha Ketinog muža, Beatris upoznaje Daga Strata (Džon Litgou), okrutnog i prebogatog građevinskog investitora. Neprijatno joj je dok sluša Daga kako se hvali svojom agresivnom poslovnom taktikom, ali kad pređe na ubijanje nosoroga u Africi, ona više ne može da drži jezik za zubima. Dok se dva suprotna gledišta sukobljavaju za trpezarijskim stolom, Beatrisin potiskivani gnjev izbija na površinu na način koji zapanjuje čak i nju.

Već smo navikli da nas TV CINEMAX obraduje ekskluzivnim filmskim naslovima. Ovaj put filmom “Šest dana, sedam noći”, 2. jula u 20.00 časova, sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi.

Ambiciozna njujorška novinarka kreće sa svojim momkom na romantični vikend na tropskom ostrvu, pristavši da tom prilikom uradi i reportažu o susjednom ostrvu za svoj časopis. Jedina veza se tim ostrvom je avion čiji je pilot potpuno bezvoljan i više nego naklonjen piću, sa kojim joj je zajednička jedino obostrana antipatija. Ali baš kao što ona nema izbora, tako ni on nije u prilici da odbije novac. Kada se njihov avion sruši na nenastanjenom ostrvu sa veoma malo nade da će biti spaseni, oboje, u najmanju ruku, žale što što su bili prinuđeni na ovakav aranžman.

 

Od 4. jula 2018. godine, srijedom u 22.00 časova možete pratiti po dvije epizode 4. sezone serije “Posljednji čovjek na zemlji”, a u produkciji FOX TV-a.

Od pisca i producenta Vila Fortea i režisera i producenata Kristofera Milera i Fila Lorda, “Posljednji čovjek na zemlji” je komedija o životu i avanturama prosječnog momka koji slučajno postaje posljednja nada čovječanstva. Nakon što je smrtonosni virus opustošio planetu 2020. godine, na Zemlji je ostao samo jedan čovjek: Tendi (Fil) Miler. Pošto je u svom kamperu pretražio zemlju u potrazi za preživjelima, Tendi se vratio u svoj rodni Tuson, gdje ga je polako, ali sigurno, našla šačica ostalih preživjelih. U predstojećoj, četvrtoj sezoni, preživjeli će nastaviti da borave u postvirusnom svijetu i uputiće se u Meksiko da bi izbjegli radioaktivne padavine…

 

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

A uz kupljeni Tesla TV na poklon dobijate i LCD fiksni držač.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba