Written by

m:tel IPTV: filmovi za svačiji ukus

m:tel IPTV| Views: 125

open-preporuke-foto-otvori-oci

Nedjelja, 4. februar 2018. u terminu od 13.05 časova je idealno vrijeme za duboko emotivni film “Tata na obuci”, na kanalu HBO

Opsjednut produciranjem hit albuma mladog pop pjevača, Antoan olako shvata svoj 10-godišnji brak sa Alis, prelijepom, uspješnom sudinicom i posvećenom majkom dvije divne djevojčice, sve dok ga jednog dana ona ne izbaci napolje, zatraži razvod, a zatim mu ostavi djevojčice na dvije nedjelje! Iscrpljen od posla i zahtjevne roditeljske dužnosti koju nije iskusio ranije, Antoan to prinudno starateljstvo vidi kao još jedan zadatak. Ali malo-pomalo, počinje da se zbližava sa kćerkama, shvata šta zapravo znači biti otac i otkriva dragocjenu radost dijeljenja nenadoknadivih trenutaka učenja kako se živi – i voli.

U istom danu, 4.2. kanal HBO 2 u 11.35 časova, donosi film “Otvori oči”, nezaboravni film sniman na Himalajima koji ostavlja bez daha, naglaša dragocjenost vida i objašnjava kakvi su sve nevjerovatni tehnološki napreci postignuti da bi se on ponovo vratio ljudima u nerazvijenim zajednicama širom svijeta.

„Slijep čovjek je isto što i usta bez ruku.” Ova stara nepalska poslovica predstavlja surovu stvarnost Manisare i Durge, starijeg bračnog para koji živi na planinama Nepala, a čiji se vid pogoršao u posljednjih 15 godina zbog čega ne mogu da obavljaju ni najosnovnije zadatke, a kamoli da vide svoje voljene članove porodice. Iako su žrtve katarakte, koja je glavni uzrok sljepila u siromašnim zajednicama širom svijeta, bračni par sada ima priliku da povrati vid pomoću operacije (pod pokroviteljstvom međunarodne zdravstvene organizacije Fondacija Seva), koja košta svega nekoliko dolara i traje nekoliko minuta. Sniman tri dana, „Otvori oči“ prati Manisaru i Durgu na njihovom nevjerovatnom i napornom putovanju da opet progledaju, dok ih nose i navode uskim stazama i vjetrovitim putevima do hirurškog stola u lokalnoj bolnici, a oni se hrabro, dostojanstveno i optimistično suočavaju sa velikom nepoznanicom.

Ekskluzivno, na kanalu CINEMAX 5.2. u večernjem terminu od 23.10 časova možete pogledati film “Lovac na zmajeve”

Reditelj filma “U potrazi za Nedođijom”, Mark Forster, adaptira bestseler Haleda Hoseinija o dvojici najboljih prijatelja iz djetinjstva koji su razdvojeni usljed beskrajnog rata i nasilnih sukoba u zemlji. Amir je mladi Avganistanac iz dobrostojeće kabulske porodice; njegov najbolji prijatelj Hasan je sin porodičnog sluge. Ova dvojica dječaka razvijaju prijateljstvo koje je prekinuto jednog tragičnog dana, kada Amir ne uspije da spasi svog druga od brutalnih siledžija iz komšiluka. Amir i Hasan se udalje, a nakon što Rusi, a zatim i talibani preuzmu kontrolu nad Avganistanom, Amir i njegov otac bježe u Sjedinjene Države da otpočnu novi život. Godinama kasnije, Amir – sada priznati pisac koji živi u San Francisku – vraća se u Kabul da ispravi greške koje su on i njegov otac napravili prije mnogo godina

Film “Tri devetke” pripada žanru akcionih trilera koji filmski kritičari smještaju u sam vrh holivudske kinematografije. Zato budite uz kanal CINEMAX u četvrtak 8. februara u 21.50 časova

U filmu „Tri devetke“, grupu sastavljenu od članova bande i korumpiranih policajaca ucjenjuje ruska mafija tražeći od njih da obave nemoguću pljačku. Jedini način da to urade jeste da izazovu 999, što je policijska šifra za ranjenog policajca. Njihov plan pada u vodu kad bezazleni novajlija kog su planirali da ubiju, osujećuje napad, započinjući vratolomnu akcionu završnicu protkanu prevarama, pohlepom i osvetom.

Do kraja februara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi potražite ovdje.