Written by

m:tel IPTV i Dječija TV, razonoda za sve

m:vijesti| Views: 106

davinci

Kao korisnik m:tel TV paketa, sigurno ste već otkrili najnoviju funkcionalnost namijenjenu vašim najmlađim ukućanima. Da, to je Dječija TV uz koju možete u svakom trenutku da budete potpuno bezbrižni dok vaši mališani gledaju televiziju.

Posebno odabrani sadržaji primjereni uzrastu vaše djece, ograničeno vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz okruženja Dječije TV, razlog su da je već  danas isprobate.

Ove sedmice za vas iz sadržaja za mališane izdvajamo:

Tajna laboratorija Tomasa Edisona na kanalu Da Vinci Leraning

Nepoznato je da je Tomas Edison imao tajnu laboratoriju gdje je pronašao i stvorio virtualnu verziju sebe i gotovo dovršio robota koji bi vodio i inspirisao buduće generacije mladih naučnika!

Tajna laboratorija, Edisonov virtualni ego i njegov prototip robota ostao je skriven sve dok 12-godišnjak nije razbio šifrovanu poruku koju je Edison ostavio. Mladi genije i njegov klub naučnika seli se u laboratoriju i zabava počinje! 

nik1

U laži su kratki zubi,  film na kanalu Nickelodeon 28.4. u 10.45 časova

Kada Kejtlin, najpopularnija djevojka u školi, proširi priču da je novi učenik Dejvis zapravo vampir njegov društveni status automatski skoči u visine. Naravno, samo od priče baš i nema koristi, pa zato Dejvis angažuje njegovu komšinicu Vi kako bi mu pomogla u zavaravanju ostatka škole.

nik2

Max i Rubi na kanalu Nick jr. svakim danom

Kako se trogodišnji Max i sedmogodišnja Rubi slažu u svakodnevnom životu? Svaki put Rubi ima neki zadatak ili projekat u kojem Max mora učestvovati, htio on to ili ne! Na kraju uvijek naučimo kako je važno pomagati i slušati jedan drugog jer iako je Max još mali, on uvijek svojom dosjetljivošću pomogne Rubi!

Ove i još mnogo drugih dječijih sadržaja, primjerenih uzrastu vaših mališana pronađite u okviru m:tel IPTV-ja, aktivirajte Dječiju TV i budite bezbrižni u posebno prilagođenom programu svakog dana.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili kliknite plavo dugme na vašem daljinskom upravljaču.