Written by

m:tel IPTV ima nove ekskluzivne naslove

m:tel IPTV| Views: 331

Jack Reynor/JOSEF GABCIK, Jack O Connell/JAN KUBIS

Ekskluzivno, kanal HBO donosi megaspektakl, film “Čovjek sa gvozdenim srcem”, koji je na programu 22.4. u udarnom terminu od 20.00 časova.

Prag, 1942. Treći Rajh je na vrhuncu svoje moći i kontroliše veći dio Evrope. Rajnhard Hajdrih, uz pomoć svoje žene Line, dolazi na sam vrh Nacističke partije kao komandant SS trupa i Gestapoa, i tvorac „Konačnog rješenja“. Njegova surova tiranska vladavina nad okupiranom Čehoslovačkom navela je Hitlera da ga nazove čovjekom sa gvozdenim srcem. Međutim, manja grupa pripadnika češkog pokreta otpora, predvođena Janom Kubišom i Jozefom Gabčikom, pokušala je da zaustavi nezaustavljivo i ubije Hajdriha, učinivši ga tako najviše rangiranim nacističkim oficirom ubijenim za vrijeme Drugog svjetskog rata. Zasnovan na bestseleru Lorana Binea „HHhH“, ovaj film pripovjeda nevjerovatnu istinitu priču o tome kako su hrabri muškarci i žene iz pokreta otpora žrtvovali sve u ime slobode.

 Film “Razjareni bik” je jedan od najspektuklarnijih bisera svjetske kinematografije, a koji možete pogledati na kanalu CINEMAX 23.4. u 20.00 časova.

“Razjareni bik“ proslavljenog reditelja Martina Skorsezea je filmska biografija bokserskog šampiona u srednjoj kategoriji, Džeka LaMote, tokom njegove kratke vladavine poznatog pod nadimkom „Bik iz Bronksa“. Prve lekcije koje je LaMota dobio u svom životu bile su kako da krade i kako da se bije – kako da bude čvršći od svih ostalih. Usamljenik po prirodi, ne vjerujući nikome, LaMota je koristio svoju agresiju u bokserskom ringu kao sredstvo da se izbori sa duboko usađenim anksioznostima i emotivnim strahovima. Ipak, ta ista odlučnost i bijes koji su mladog propalicu pretvorili u svjetskog šampiona u srednjoj kategoriji, podjednako su bili i van kontrole i izvan ringa. LaMotino snažna žudnja za uspjehom uništiće njegov privatni život, a milioni dolara koje je zaradio biće potrošeni na lagodan život i žene čija su osjećanja prema njemu dosezala samo do njegovog novčanika.

 Od 24. aprila, od ponedjeljka do četvrtka u 20.00 časova možete pratiti drugu sezonu serije “Mekgajver“ na FOX TV.

„Mekgajver“ je rimejk klasične serije pune akcije, avanture i drame o dvadesetogodišnjem Angusu „Meku“ Mekgajveru,  koji osniva tajnu organizaciju u okviru vlade Sjedinjenih Američkih Država u kojoj koristi svoj izvanredni talenat za rješavanje neuobičajenih problema i obimno znanje o nauci kako bi spasavao živote. Njegovom timu se u rizičnim misijama širom svijeta pridružuju bivši agent CIA-e Džek Dalton, nepredvidljiva i svadljiva kompjuterska hakerka Rajli Dejvis, Mekov cimer i najnoviji agent tima Vilt Bozer, legenda Tajnih operacija i novi direktor operacija Fondacije Feniks Meti Veber. Pod okriljem Odjeljenja za spoljašnje usluge, Mekgajver preuzima odgovornost da spasi svijet, naoružan do zuba snalažljivošću i još nečim…

Televizijski kanal HBO2 donosi toplu ljubavnu i porodičnu priču, film “Čudan život Timotija Grina”, koji je na programu 24. aprila u 16.15 časova.

Inspirativna, čarobna priča o srećnom bračnom paru, Sindi i Džimu (Dženifer Garner i Džoel Edžerton), koji jedva čekaju da osnuju porodicu, ali samo sanjaju o tome kako će njihovo dijete izgledati. Kad se mali Timoti (Si Džej Adams) jedne olujne noći pojavljuje na njihovim vratima, Sindi i Džim, i njihov mali grad Stenlivil, shvataju da ponekad nešto neočekivano može donijeti najveću životnu radost. 

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba