Written by

m:tel IPTV ima program za svačiji ukus

m:tel IPTV| Views: 232

m-tel-iptv-foto-kum-2

Subota 7. aprila u 20.00 časova, rezervisana je za dobru komediju. ”Odjednom princeza”, na kanalu HBO.

Oskarovka Džuli Endruz, očaravajuća En Hatavej i Hektor Elizondo glume u filmu „Odjednom princeza“, simpatičnoj komičnoj priči o svojevrsnoj Pepeljugi, koja će razgaliti vaša srca. Za tinejdžerku Miju Termopolis (Hatavej), preživljavanje svakog školskog dana predstavlja pravu avanturu. Ali, iznenada dobija šokantne vijesti da je ona prava princeza! Tako počinje komična transformacija u gracioznu princezicu, uključujući medijsku pomamu, ljubomorne drugarice iz škole i zavjeru za preuzimanje njene zemlje.

Svi javni servisi u regionu, kao i komercijalne TV stanice, prilagodiće 8. aprila 2018. godine programske šeme pravoslavnom Vaskrsu, najvećem i najradosnijem hrišćanskom vjerskom prazniku u godini.

A dan poslije, u ponedjeljak 9. 4. u 20.00 časova TV CINEMAX je ponovo odlučio da nas potsjeti na još jedan kultni film, ovaj put to je “Kum 2”.

Ovaj nastavak jednog od najpoznatijih holivudskih filmova s pravom je postao blokbaster. Priča prati tri generacije mafijaške dinastije Korleone, usredsređujući se na Majkla (Al Paćino), dok konsoliduje porodičnu moć, istovremeno prateći i imigraciju njegovog oca Vita u Njujork početkom 20. vijeka. Film je dobio šest Oskara 1974. godine, uključujući one za najbolju fotografiju, najbolju režiju (Fransis Ford Kopola) i najbolju sporednu mušku ulogu (Robert De Niro)

Kanal FOX od 10. aprila, utorkom od 22.00 časova, ekskluzivno donosi premijeru prve sezone serije „Moć iz sjenke“.

„Moć iz Sjenke“ je novi međunarodni špijunski triler u kome Mark Strong glumi Maksa Istona, bivšeg špijuna koji se vraća struci kako bi osvetio smrt svog sina (koji je pošao njegovim stopama), samo da bi se našao u središtu prikrivenog obavještajnog rata i zavjere koja ostvaruje profit od širenja haosa širom Bliskog istoka. Priča se odvija širom Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Irana, Libana i Francuske, i sadrži duboku političku dimenziju koja postavlja pitanja o vezama između predstavnika naroda i velikih industrija koje profitiraju od globalnih sukoba. Ovo je priča o izuzetno visokim ulozima, zavjeri koja bi mogla da sruši vlade, a uključuje i spasavanje talaca, pucnjavu i spektakularne potjere.

Dan poslije, u srijedu 11.aprila, kanal HBO je pripremio za svoje gledaoce film “Vozač”, koji je na programu u 20.00 časova.

Talentovani, mladi vozač za bjekstvo sa mjesta zločina (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike kako bi postao najbolji u svom poslu. Kad upozna djevojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi vidi priliku da napusti svoj kriminalni život i izađe čist iz svega. Ali, nakon što je prisiljen da radi za šefa mafije (Kevin Spejsi), mora da se suoči sa muzikom kad neuspjela pljačka prijeti da ugrozi njegov život, ljubav i slobodu.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba