Written by

m:tel IPTV je prepoznao vaš filmski ukus

m:tel IPTV| Views: 104

Od 15. jula, nedjeljom u 22.55 časova možete pratiti tri epizode po 60 minuta serije „Japan: Između zemlje i neba“ na National Geographic kanalu

 Ova 52-minutna serija, „Japan između zemlje i neba“ vodi nas na put otkrića kroz divlji i malo poznati Japan koji je snimljen i prikazan kao nikad ranije sa 4K slikama i spektakularnim snimcima iz vazduha. Tri filma, od sjevera do juga, snimana tokom četiri sezone, otkrivaju misteriju nekih od najljepših prizora iz ove zemlje, spektakularnu prirodu i suptilni balans između tradicije i modernizacije koji se održava u Japanu.

U ponedjeljak 16. jula 2018 godine, TV CINEMAX ekskluzivno prikazuje film “Sirena za uzbunu”, u udarnom terminu u 20.00 časova.

 „Sirena za uzbunu“ je uzbudljiv, snažan film koji veliča obične ljude koji svakodnevno rizikuju svoje živote. Film prati baltimorskog vatrogasca Džeka Morisona (Hoakin Feniks) od njegovih početaka kad je bio samo neiskusni novajlija pa sve dok nije postao iskusni veteran. Dok pokušava da izađe na kraj sa rizičnim, zahtjevnim poslom zbog kog često zapostavlja ženu i djecu, oslanja se na podršku svog mentora i šefa, Majka Kenedija (Džon Travolta) i svoju drugu porodicu – bratsku bliskost kolega. Ali kad ostaje zarobljen u zgradi prilikom gašenja najgoreg požara u karijeri, počinje da se usredsređuje na svoj život i stvari koje su mu važne – porodicu, čast i hrabrost. Dok njegove kolege iz jedinice daju sve od sebe da ga spasu, Džekov život visi o koncu. 

 Žerar Depardje i Ketrin Denev igraju u filmu “Niko nije savršen”, koji je na programu 17. jula u 13,55 časova na kanalu HBO.

Mehaničar (Žerar Depardje) kome je dosadilo da ga nevjerna žena i porodica iskorišćavaju, u tajnosti bježi u mirno selo u francuskoj prirodi da započne novi život. Seljaci ga dočekuju širom raširenih ruku i on iznajmljuje sobu u staroj gostionici koju vodi ekscentrična i dopadljiva Barbara (Ketrin Denev). Očaran njenom ljepotom i želeći da sazna šta se krije iza njenog neobičnog ponašanja, konačno uspijeva da probudi svoja osjećanja. 

Film “Vilson”, televizijski kanal HBO 2 prikazuje u srijedu 18. jula u terminu od 13.10 časova.

 Film je zasnovan na istoimenom grafičkom romanu Danijela Klouza. Vudi Harelson glumi Vilsona, usamljenog, neurotičnog i urnebesno iskrenog sredovječnog mizantropa, koji se ponovo sastaje sa svojom otuđenom ženom (Lora Dern) i osjeća tračak sreće kad sazna da ima kćerku tinejdžerku (Izabela Amara), koju nikad nije vidio. Na sebi svojstven i pomalo uvrnut način, on pokušava da se zbliži sa njom.

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!