Written by

m:tel IPTV je pripremio bogatu ljetnu ponudu filmova

m:tel IPTV| Views: 134

U  verziji čuvenog klasika Vašingtona Irvinga, filmu”Uspavana dolina”, Ikabod Krejn (Džoni Dep) je ekscentrični istražitelj poslat u Uspavanu dolinu da razriješi nekoliko slučajeva obezglavljivanja – za koje mještani tvrde da ih je izvršio Bezglavi konjanik. Samo na TV CINEMAX, u petak 27. jula u 23,20 časova.

Priča Vašingtona Irvinga o Ikabodu Krejnu i Bezglavom konjaniku dobija nekoliko novih obrta u filmskoj adaptaciji reditelja Tima Bartona. U ovoj verziji, Ikabod (Džoni Dep) je njujorški detektiv, kog neuobičajene tehnike rada i naklonjenost tehnološkim spravicama, čine neomiljenim među kolegama. Poslat je u daleku Uspavanu dolinu da ispita niz bizarnih ubistava, u kojima je određen broj ljudi pronađen obezglavljen u šumi. Lokalna legenda kaže da hesenski duh jaše kroz šumu i odsijeca glave bezbrižnih nevjernika. Ikabod odbija da povjeruje u tu legendu, ubijeđen da iza ubistava mora da stoji neko logično objašnjenje. Ikabod postepeno postaje očaran lokalnom djevojkom, Katrinom Van Tasel (Kristina Riči), koja je djevojka krupnog Broma Van Branta, i odlučuje da uhvati ubicu da bi dokazao svoju hrabrost i osvojio njeno srce.

 Televizijski kanal HBO ekskluzivno donosi film “Priča o Viniju Pacijenci”, koji je na programu 28.jula u 20.00 časova.

“Priča o Viniju Pacijenci” je nevjerovatna istinita priča o jednom od najinspirativnijih i najmanje očekivanih povrataka u istoriji sporta. Majls Teler glumi Vinija “Pacmanijskog Đavola” Pacijencu, lokalnog boksera iz Providensa koji je postao slavan nakon što je osvojio dvije titule svjetskog šampiona. U nesreći u kojoj je zamalo poginuo, Vini zadobija ozbiljnu povredu kičme i saopštavaju mu da više neće moći da hoda. Uprkos svim prognozama i preporukama ljekara, poznati trener, Kevin Runi (Aron Ekhart), pristaje da pomogne Viniju da se vrati u ring samo godinu dana poslije nesreće i omogući mu da se bori možda posljednji put u životu…

 

Subota, 28. 7. 2018. godine, jutarnji termin od 09.10 časova na HBO 2, idealno vrijeme za dobar film, a to “Vol Strit”svakako jeste.

Vol Strit je bez svake sumnje „najzavodljivija polovina kvadratnog kilometra na svijetu“ – nijedno drugo mjesto na svijetu ne predstavlja u toj mjeri putokaz bogatstva, moći i kontrole. Mogućnost brze zarade predstavlja mamac za dva igrača na ovoj šahovskoj tabli: jedan je multimilioner i vlasnik je firme u godinama; drugi je novopečeni mladi posrednik, nepripremljen za moralne konflikte sa kojima će biti prinuđen da se suoči. Njihovo opasno prijateljstvo, koje se odigrava na sceni Bul Marketa 1985. I 1986. godine, postaće predmet ruganja na temu mentora i štićenika, profesora i učenika i oca i sina. Čarli Šin tumači ulogu protagoniste, glumeći mladića kome tamna strana njegove prirode predstavlja izazov. Lik Gordona Geka (Majkl Daglas) predstavlja mesoždera sa Menhetna u njegovom najsmrtonosnijem izdanju. Šarmantan, beskrupulozan i moralno devalviran, on će uništiti bilo kog rivala. Majkl Daglas, Čarli Šin, Deril Hana i Martin Šin tumače glavne uloge u Vol Stritu  u režiji Olivera Stouna. Vol Strit se takođe može pohvaliti i veoma snažnom sporednom glumačkom podjelom, u kojoj su Terens Stemp, Hal Holbrook, Džejms Spader, Šon Jang i Silvija Majls.

 “Kralj Artur: Legenda o maču”, je film koji je svakako za preporučiti, a koji možete pogledati u nedjelju 29. jula u udarnom terminu u 20.00 časova na kanalu CINEMAX.

Čuveni režiser, Gaj Riči, unosi svoj dinamični stil u akcionu avanturu epske fantazije, „Kralj Artur: Legenda o maču“. Sa Čarlijem Hanamom u glavnoj ulozi, film predstavlja ikonoklasični pogled na klasični mit o Ekskaliburu, prateći Arturov put od ulica do prijestola. Kad je Artur bio mali, otac mu je ubijen, a krunu je preuzeo njegov stric Vortigern (Džud Lo). Uskraćen za prava koja mu rođenjem pripadaju i nemajući pojma ko je zapravo, Artur tumara mračnim gradskim uličicama. Ali kad izvuče mač iz kamena, život mu se drastično mijenja i prisiljen je da sazna šta je njegovo pravo nasljeđe… Svidjelo mu se to ili ne.

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!