Written by

m:tel IPTV mjesto najbolje zabave

m:tel IPTV| Views: 117

Televizijski kanal HBO 2 je za narednu sedmicu, 16. marta u 22.15 časova pripremio potresnu priču „Broj na ruci mog pradjede”

Kada 10-godišnji Eliot pita svog 90-godišnjeg pradjedu Džeka da mu objasni tetovažu broja na svojoj ruci, dječakovo pitanje pokrene intiman razgovor o Džekovom životu koji uključuje  sjećanja na detinjstvo u Poljskoj, gubitak porodice, preživljavanje Aušvica i lijep, novi život u Americi. Isprepletana istorijskim snimcima i ručno oslikanom animacijom, „Broj na ruci mog pradjede“ je dirljiva priča o životu Jevreja u istočnoj Evropi, prije i tokom holokausta. Kao uvod u dotičnu temu prilagođen djeci, ovaj dirljiv ali moćan film stavlja akcenat na Eliotovu ljubav prema njegovom pradjedi, kao i na njegovu želju da budućim generacijama prenese Džekova sjećanja i saznanja iz tog strašnog vremena, sa pričom koja mora biti ispričana dok još ima preživjelih koji mogu da je ispričaju.

 “Bilješke sa terena”, radni je naslov fantastičnog filma koji na kanalu HBO možete pogledati u subotu 17. marta u 20.00 časova

Ova filmska adaptacija istoimenog šoua Ane Diver Smit, nominovanog za nagrade Toni i Pulicer, obrađuje širok spektar priča koje prikazuju učenike, roditelje, nastavnike i direktore, zarobljene u američkom školskom sistemu, kao i aktiviste i njihove reakcije na nedavne tragedije. Sastavljen od intervjua sa preko 200 ljudi koji žive i rade u pomenutom sistemu, „Bilješke sa terena“ govore o generacijama mladih Amerikanaca koje su osuđene na zatvor, kroz stimulišuće umijeće Ane Diver Smit da prikaže portrete različitih likova iz stvarnog života.

m-tel-iptv-foto-2-ona

Izabel Iper potpisuje glavnu ulogu u filmu “Ona”, koju kanal CINEMAX emituje 19.3. u 21.30 časova

Mišel (Izabel Iper) djeluje neuništivo. Kao direktorka uspješne firme za razvoj video-igrica, isti nemilosrdni stav koji zauzima na poslu, prenosi i na svoj ljubavni život. Mišelin život se zauvijek mijenja nakon što ju je nepoznati muškarac napao u njenom domu. Kad odlučno krene na napadača i pronađe ga, oboje bivaju uvučeni u radoznalu i uzbudljivu igru koja u svakom trenutku može da se otme kontroli.

Kad napuniš sedamnaest”, је tipična tinejdžerska priča koja govori o tankoj niti između ljubavi i prijateljstva, a možete je pogledati na kanalu CINEMAX, 22.marta u 22.00 časova.

Nadin (Hejli Stajnfeld) i Krista (Hejli Lu Ričardson) su nerazdvojne najbolje drugarice koje zajedno idu u srednju školu… sve dok Nadin ne otkrije da se njen brat i Krista krišom viđaju. Djevojke ubrzo shvataju da je tanka linija između najboljih prijatelja i najgorih neprijatelja. Glumačka ekipa je potpomognuta Kirom Sedžvik koja glumi Nadininu dobronamernu, ali potpuno neefikasnu majku, a tu je i Vudi Harelson u ulozi gospodina Branera, Nadininog profesora engleskog i mentora koji posjeduje neobjašnjivu mudrost kada je reč o djevojačkim razmiricama.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.