m:tel IPTV najavljuje dobre filmove za početak nove godine

m:tel IPTV najavljuje dobre filmove za početak nove godine, a evo šta smo za vas izdvojili ovog petka:

U posljednjem dijelu trilogije ”Igraj svoju igru 3”, fantastičnoj glumačkoj ekipi pridružuju se Al Paćino i Elen Barkin. Kad smo posljednji put vidjeli Denijevu ekipu plaćali su dugove okrutnom vlasniku kazina Teriju Benediktu. Prošlo je dosta vremena otkako nisu na okupu, ali to će se uskoro promijeniti.

Uloge: Bred Pit, Džordž Kluni, Met Dejmon, Al Paćino.  Petak, 8. januar, u 21:00 čas, na TV B92

m:tel IPTV najavljuje dobre filmove za početak nove godine

Vili Benk je vlasnik nekoliko kazina u Las Vegasu, ponosan na to što je svaki njegov objekat dobio prestižnu nagradu “Pet dijamanata”. U gradnji njegovog najnovijeg kazina partner mu je jedan od Denijevih prijatelja Ruben. Kada Benk izbaci iz posla Rubena i primora ga da mu prepiše njegov dio vlasništva nad kazinom, ovaj dobija srčani udar i završava u bolnici…

,,KORIDOR 92” , dokumentarno-igrani film, ekskluzivno će biti emitovan na RTRS u subotu, 09. januara, u  20:10 časova. Ovo je film o briljantnoj akciji Vojske Republike Srpske, proboju koridora, potpuno istinitoj priči, bez ikakvih političkih primjesa i prikazaće vojničku borbu kojom su spojeni istok i zapad Srpske.

m:tel IPTV najavljuje dobre filmove za početak nove godine

Vojna operacija „Koridor 92” trajala je na području Posavine i omogućila je spajanje zapadnih dijelova Republike Srpske i Republike Srpske Krajine, u kojima je tada živjelo oko 1,5 miliona stanovnika sa ostalim dijelovima Srpske i Srbijom. Ovom akcijom, čiji je direktan povod smrt 12 beba u banjalučkom porodilištu usljed nedostatka kiseonika, okončana je 42 dana duga kopneno-vazdušna blokada zapadnog dijela Republike Srpske i Republike Srpske Krajine. Film je posvećen borbama kojima je oslobođen prolaz-koridor Bijeljina-Banjaluka 1992. godine i hronološki prati dešavanja od prelaska hrvatske vojske preko Save, formiranja logora, stradanja Srba u Odžaku, Derventi i pogibije 32 vojnika iz Vojne pošte Vranje.

Ako poželite možda najljepšu kombinaciju u dane praznika, da proslavite sa radošću Božić, a uz to da nađete pravu ljubav, onda preporučujemo film “Božić u radno vrijeme”, u utorak, 12. januara, u 13:05 časova, na TV kanalu HBO 2

Dženifer Klark (Tija Sirkar) je novinarka crne hronike koja dobija najvažniji zadatak u životu: da otkrije pravo značenje Božića. Prerušena u prodavačicu u robnoj kući sa radnim vremenom od devet do pet, od Crnog petka do Badnje večeri, ona pronalazi svoj pravi poziv i čovjeka svojih snova. Ovo je Božić koji nikada neće zaboraviti.

U četvrtak, 14. januara, u 20:00 časova, na TV HBO obavezno pogledajte film” Pisma sa Antarktika”. Samohrana majka laže svog osmogodišnjeg sina da je njegov otac na ekspediciji na Antarktiku, želeći da ga zaštiti od patnje. Međutim, odlaganje istine o očevoj smrti oboma nanosi štetu.

m:tel IPTV najavljuje dobre filmove za početak nove godine

Dijana (33) je samohrana majka koja nema snage da kaže svom osmogodišnjem sinu Nikiju da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona laže da je njegov otac na ekspediciji na Antarktiku i šalje pisma Nikiju u ime njegovog oca. Marija, Dijanina drugarica iz detinjstva, pokušava da joj pomogne da se oporavi od traume. Međutim, Dijana nije spremna da saopšti istinu svom sinu i odlaže taj trenutak. To stanje iluzije čini Nikija srećnim, ali ova laž postepeno uzima maha i djeca u školi počinju da ismijavaju njegove izmišljene priče sa Antarktika. Niki postaje agresivan i to privlači pažnju svoje učiteljice, gospođe Andrejeve. Nakon istrage koju sprovede, ona otkriva istinu o smrti njegovog oca.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.