Written by

m:tel IPTV, nove ponude i novi sadržaji

m:tel IPTV, tv filter| Views: 247

Najbolji TV sadržaji na preko 220 digitalnih kanala, najnoviji filmovi i serije u m:tel, AXN, HBO, Cinemax i Pickbox  videotekama,  sportski sadržaji, dječije videoteke i kanali, moderne funkcionalnosti poput pauziranja, premotavanja, gledanja propuštenog sadržaja i snimanja, samo su neki od razloga da se pridružite m:tel porodici.

 Iz bogatog TV sadržaja za narednih sedam dana, izdvajamo sljedeće naslove:

 U režiji nagrađivane rediteljke dokumentaraca, Suzan Lejsi, „Džejn Fonda u pet činova“  je intiman osvrt na Fondino jedinstveno životno putovanje, koji će premijeru imati  na HBO kanalu  4. oktobra u 21.45 časova.

 Ovo je priča o djevojci iz komšiluka, seks-simbolu, aktivistkinji i fitnes tajkunu. Oskarovka Džejn Fonda imala je život koji su obilježile kontroverze, tragedija i preobražaj, a sve to pred očima javnosti. Dokumentarac je zasnovan na snimljenim intervjuima dugim 21 čas, u kojima Džejn Fonda iskreno i otvoreno govori o svom životu i pogrešnim koracima. 

Televizijski kanal HBO pripremio je još jedan filmski magaspektakl koji je obilježio holivudsku istoriju. Film “Ubistvo u Orijent ekspresu”, na programu je u nedjelju 7. oktobra u 20.00 časova.

 Prisjetimo se scenarija: Nakon šokantnog ubistva bogatog biznismena u luksuznom evropskom vozu koji se kreće ka zapadu, usred oštre zime, privatni detektiv Herkul Poaro mora da iskoristi sve svoje umijeće i otkrije ko je od putnika ubica, prije nego što ponovo ubije. Kenet Brana režira i predvodi vrhunsku glumačku ekipu, uključujući Džonija Depa, Mišel Fajfer, Penelope Kruz i Džudi Denč, u ovoj otmjenoj, napetoj i uzbudljivoj misteriji zasnovanoj na čuvenom romanu Agate Kristi.

 Od 8. oktobra, svakog ponedjeljka u 22.00 časova na FOX TV-u možete pratiti seriju “Okružen mrtvima”.

U prošloj sezoni došlo je do vrhunca “Otvorenog rata”, gdje su se Rik Grajms i njegova ekipa našli nasuprot Spasilaca i njihovog vođe Negana. Neganov život je bio u Rikovim rukama, koji je bio primoran da donese tešku odluku. Donošenjem jednostrane odluke da poštedi Negana, Rik je potvrdio vrijednosti koje mu je njegov poginuli sin usadio. Međutim, Rikova želja da izgradi budućnost sa “protivnicima” stvara razdor u njegovoj ekipi.

U ovoj sezoni pratimo preživjele godinu i po dana nakon završetka rata, kako obnavljaju civilizaciju, uz Rikovo vođstvo. Zajednice su u miru i sarađuju, kako bi izgradili bolju budućnost. Međutim, svijet koji poznaju brzo se mijenja. Građevine koje su ljudi stvorili propadaju i priroda preuzima primat, što mijenja pejzaž, stvarajući nove izazove za preživjele.

“Težak zadatak čeka TV novinara Aleksa. Mora da snimi memorijalni portret kolege koji je poginuo u tragičnoj nesreći. Kolegina kćerka postaje njegov vodič, iako je imala više nego komplikovan odnos sa ocem.” Ovo je u najkraćem scenario za film “Ekskluzivna vijest”, koji kanal HBO 2 donosi u utorak 9. oktobra u 19.00 časova.

 Nakon tragične smrti svog kamermana, koju je indirektno izazvao upravo novinar Aleks Mazilu, on dobija zadatak da snimi memorijalnu reportažu o životu svog kolege. Tri dana prije Božića, u gradiću na Crnom moru, Aleks sklapa slagalice života tog čovjeka, viđenog očima njegove problematične 15-godišnje kćerke. Pokušavajući da se iskupi za smrt njenog oca, on polako počinje da zauzima njegovo mjesto. Psihološko iskupljenje prerasta u dugogodišnje iskustvo 35-godišnjeg poznatog novinara, koji u ključnom trenutku svog života otkriva da su stvari nekako krenule naopako.

Tom Henks i Leonardo Dikaprio tumače glavne uloge u već kultnom filmu “Uhvati me ako možeš”, koji je na programu 10. oktobra u 21.40 časova na kanalu CINEMAX.

 Frenk V. Abagnejl radio je kao doktor, advokat i kopilot velike avionske kompanije – sve to prije svog 21. rođendana. Uspješni prevarant i majstor obmane, Frenk (Leonardo Dikaprio), takođe je izuzetno vješt falsifikator, koji je na lažnim čekovima zaradio milione dolara – na veliku žalost vlasti. Agent FBI-ja, Karl Hanrati (Tom Henks) smatrao je svojim najvažnijim zadatkom hvatanje i privođenje pravdi Frenka Abagnejla, koji je, međutim, uvijek bio jedan korak ispred Karla, mameći ga da nastavi svoju potjeru.

 Ukoliko još uvijek niste osjetili sve čari m:tel TV paketa, preporučujemo vam da pogledate aktuelnu m:tel ponudu integrisanih usluga i odaberete paket po svojoj mjeri.