Written by

m:tel IPTV, nove promotivne akcije i najbolji TV sadržaji

m:tel IPTV| Views: 155

I naredne sedmice, ispred vas je bogat TV sadržaj koji možete pratiti putem m:tel IPTV-ja.

 U nedjelju 8.7. 2018. godine u 20.00 časova na kanalu HBO možete pogledati film “Uzvišenje”.

„Uzvišenje“, jedan od najambicioznijih bugarskih projekata posljednjih godina, adaptacija je istoimenog romana Milena Ruskova, objavljenog 2011. godine. Film istražuje bugarsku stvarnost 1870-ih, nekoliko godina prije rata koji će osloboditi zemlju od otomanske okupacije. U režiji Viktora Bojinova i adaptaciji Neli Dimitrove, priča prati Giča, mladića iz grupe revolucionara koje predvodi Dimitar Opšti, stvarni revolucionar koji se borio protiv Turaka. Nakon uspješne pljačke voza, Opšti povjerava Giču specijalan zadatak: da dostavi pismo Vasilu Levskom, najčuvenijem bugarskom borcu za slobodu, koji se danas smatra herojem i naziva Apostolom slobode. U pratnji svog prijatelja Asenča, Gičo kreće na pustolovno putovanje, očajnički želeći da oslobodi svoju zemlju.                                                  

Ekskluzivno na kanalu CINEMAX možete pogledati film “Državni neprijatelj”, 10. jula u 17.45 časova.

 Vil Smit i Džin Hekman glume u ovom neizvjesnom trileru prepunom neprekidne akcije i vrhunske tehnologije! Robert Klejton Din je uspješni vašingtonski advokat koji – bez svog znanja – dobija video-snimak koji povezuje visokog zvaničnika Agencije za državnu bezbjednost sa političkim ubistvom! Smrtonosni tim obučenih operativaca Agencije za državnu bezbjednost sprovodi nemilosrdnu visokotehnološku kampanju kako bi diskreditovali Dina i došli u posjed inkriminišućeg dokaza! Redžina King je takođe deo zadivljujuće zvjezdane glumačke postave ovog filma. Spremite se za još eksplozivne akcije dok se Din očajnički trudi da ponovo uspostavi svoj nekada normalan život. 

Kanal HBO 2 zakazuje druženja uz film “Dijete u vremenu”, koji opisuje teške trenutke kroz koje prolazi porodica nakon nestanka djeteta, a u terminu od 12. jula u 14.35 časova.

 Stiven Bučard je adaptirao istoimeni čuveni roman Ijana Makevana, nagrađen nagradom Vitbred. To je poetsko i dirljivo istraživanje ljubavi, gubitka i snage neviđenih stvari. Stiven Luis (Benedikt Kamberbač) je uspješni pisac dječijih knjiga koji se suočava sa nezamislivom situacijom: u supermarketu je izgubio svoje jedino dijete, 4-godišnju Kejt. U jednom zastrašujućem trenutku koji se iznova ponavlja u narednim godinama, Stiven shvata da njegove kćerke više nema. Nježno i pronicljivo film istražuje brak koji je razoren gubitkom djeteta. Kejtino odsustvo utiče na to da Stiven i njegova žena Džuli (Keli Makdonald) odlaze različitim putevima dok se oboje bore sa sveobuhvatnom tugom. Kako vrijeme prolazi, neka vrsta ravnoteže se ponovo uspostavlja, sve dok se nada ne pojavi i iznenada trijumfuje. 

Kanal CINEMAX će nas obradovati još jednim filmom, “1945.”, koji donosi nevjerovatan scenski zaplet, a na programu je 12. jula u 22.50 časova. 

Sparnog avgustovskog dana 1945. godine, stanovnici sela u ruralnoj Mađarskoj, okupiranoj od strane Sovjetskog Saveza, spremaju se za vjenčanje sina gradskog službenika. U međuvremenu, dvojica ortodoksnih Jevreja dolaze na seosku željezničku stanicu noseći tajanstvene kutije sa natpisom „mirisi“. Gradski službenik strahuje da su to možda nasljednici Jevreja protjeranih iz njihovog sela i očekuje da će zahtjevati da im se vrati nepravedno oduzeta imovina tokom Drugog svjetskog rata. Ostali mještani se plaše da bi moglo doći još preživjelih i tražiti vlasništvo nad imovinom koju smatraju svojom. 

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte, ljeto je pred vama!