m:tel IPTV – novi filmski i serijski naslovi

Novi filmski i serijski naslovi su pred vama, a evo šta ovaj put izdvajamo iz sadržaja m:tel IPTV–a:

Televizijski kanal AMC nam donosi film „”Pećina straha”, u nedjelju, 4. aprila, u kasnijem večernjem terminu od 23:45 časova, u kojem grupa ronilaca, istražujući podvodnu pećinu doživljava prilična iznenađenja.

m:tel IPTV - novi filmski i serijski naslovi

Duboko u rumunskoj šumi, ekipa naučnika naleti na ruševine tvrđave iz 13. vijeka izgrađene preko ulaza u divovski sistem pećina. Džek i njegov brat Tejlor profesionalni su speleolozi koji vode tim najboljih ronilaca na svijetu, uključujući Bučena i prelijepu Čarli. Oni stižu u Rumuniju s najmodernijom opremom, uz novi tank za ronjenje koji omogućava roniocu da pod vodom ostane čak 24 sata, i počinju istraživati…

Da li ste spremni za napetu priču o advokatu Svetozaru Miletiću koji se za vrijeme austrougarske vladavine borio za prava Srba?

m:tel IPTV - novi filmski i serijski naslovi

Nova mini-serija “Ime naroda”, rađena je po istoimenom filmu i čini je pet epizoda koje gledamo na SuperStar TV kanalu, od 5. do 9. aprila, od 21:00 čas.

Ako ste se uželjeli dobre i napete akcije, koju prati dobra režija, preporučujemo film “Crno i plavo”, na TV HBO u utorak, 6. aprila, u 21:40 časova.

m:tel IPTV - novi filmski i serijski naslovi

Ovo je uzbudljiv akcioni triler o mladoj policajki (kandidatkinja za Oskara, Naomi Haris) koja slučajno snimi personalnom policijskom kamerom ubistvo mladog dilera droge. Kad shvati da su ubistvo počinili korumpirani policajci, ona se udružuje sa jedinom osobom iz svoje zajednice (Tajris Gibson) koja pristaje da joj pomogne i pokušava da pobjegne osvetoljubivim kriminalcima, ali i policiji koja očajnički želi da uništi inkriminišući snimak.

Doktori i medicinski radnici u četvrtoj sezoni drame “Specijalizant”, koja je na programu na kanalu FOX life, premijerno od 6. aprila, utorkom u 22:00 časova, čine sve da tokom pandemije COVID-19 izliječe što više zaraženih pacijenata, koji danonoćno pristižu u bolnicu „Častejn“.

m:tel IPTV - novi filmski i serijski naslovi

Istovremeno, oni pokušavaju da zaštite svoje najmilije. Medicinska sestra Handli dobila je virus. Uprkos naporima njenih kolega, zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.