Written by

m:tel IPTV nudi vam odlične filmske sadržaje

m:tel IPTV, tv filter| Views: 501

Naučno-fantastičnim trilerom „Ponoćni specijal“, scenarista i reditelj Džef Nikols još jednom dokazuje da je jedan od najizražajnijih pripovjedača našeg vremena.

Provokativni film koji prkosi žanrovskim okvirima, podjednako paranormalan koliko i izuzetno human, govori o ocu Roju (Majkl Šenon), koji želi da zaštiti sina Altona (Džejden Liberer), dječaka sa misterioznim moćima, koje čak ni Roj ne razumije. Ono što počinje kao bjekstvo od religioznih ekstremista i lokalnih vlasti ubrzo prerasta u sveopštu potjeru u kojoj učestvuju najviši vladini zvaničnici. Rizikujući sve, Roj se obavezuje da će po svaku cijenu pomoći Altonu da pronađe sopstvenu svrhu, u priči koja vodi publiku na opasno putovanje od Teksasa do obale Floride, istražujući veze ljubavi i povjerenja i prirode vjere. Kanal  HBO 18. januar u 18.05 časova.

Na kanalu HBO2, film novije produkcije “Geostorm”, možete pogledati 19. januara u 19.00 časova.

Nakon niza nezapamćenih prirodnih katastrofa koje zadese Zemlju, svjetske vođe odlučuju da stvore kompleksnu mrežu satelita koji će kontrolisati globalnu klimu i zaštititi ljude. Ali nešto je krenulo po zlu – sistem izgrađen da štiti Zemlju počinje da je napada i ljudi vode trku s vremenom kako bi otkrili pravu prijetnju prije nego što Geostorm zbriše sve i svakoga sa lica Zemlje. U ovom napetom trileru scenariste, producenta i reditelja Dina Devlina („Dan nezavisnosti“), Džerard Batler i Džim Sterdžes glume braću čiji je zadatak da riješe kvar satelitskog programa.

Helenin muž je otišao sa mlađom ženom. Bliži se Božić, život sporo prolazi i ništa nije kao ranije. Helenina najbolja prijateljica Uli je nagovori da provedu Božić na jedinoj destinaciji koju mogu da priušte, a koja već nije zauzeta. One se raduju staromodnom Božiću na selu, samo u ženskom društvu. Božić na organskoj farmi priređuju Ture i Una, dvoje mladih farmera početnika kojima čak i izdavanje smještaja na farmi predstavlja novu priliku da se zbliže sa ljudima. Kako dani božićnih praznika prolaze, životi gostiju, ali i domaćina, razvijaju se u neočekivanom pravcu, a žene iz “Zemlje čuda” suočavaju se sa velikim životnim pitanjima. Ovo je scenario filma “Zemlja čuda” koji će nas odvesti u nevjerovatnu filmsku završnicu, a koji je na programu na TV CINEMAX, 21. januara u 13.40 časova.

Za film “Buntovnik u žitu”, slobodno se može reći da spada u jedno od remek-djela holivudske kinematografije a na program je kanala CINEMAX, 22.januara 2019. u 20.00 časova.

Svijet čuvenog pisca Dž. D. Selindžera oživljava u ovom informativnom osvrtu na iskustva koja su formirala jednog od najpoznatijih, najkontroverznijih i najzagonetnijih pisaca našeg doba. Smješten u živopisni period sredine 20. vijeka u Njujorku, “Buntovnik u žitu” prati mladog Selindžera (Nikolas Holt) koji pokušava da pronađe svoj izraz, ulazi u vezu sa poznatom javnom ličnošću Unom O’Nil (Zoi Dojč) i bori se na frontu u Drugom svjetskom ratu. Upravo ova iskustva će dovesti do stvaranja njegovog remek djela, Lovac u žitu, koje će mu doneti instant slavu (i ozloglašenost) i natjerati ga da se povuče iz javnosti do kraja života. Uz Kevina Spejsija i Saru Polson, “Buntovnik u žitu” pruža interesantan osvrt na vrijeme i neshvaćenog genija koji je kršio pravila i redefinisao američku književnost.

Ako još uvijek niste isprobali sve prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove i postojeće korisnike pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.