Written by

m:tel IPTV: Početak aprila u znaku dobrih filmova i dokumentaraca

m:tel IPTV| Views: 83

Već 1. aprila 2018. godine, kanal CINEMAX zakazuje druženje sa poznatim glumcima u filmu “Babica”, koje će biti emitovan u udarnom terminu u 20.00 časova.

Dvije francuske glumačke zvijezde, Katrin Denev i Katrin Fro, prvi put glume zajedno u filmu „Babica“, vedroj i dopadljivoj drami proslavljenog reditelja Martina Provoa. Kler je izuzetno nadarena babica sa urođenim talentom za najnježnije donošenje beba na svijet. Ali s godinama, njen istančani način rada, osjećaj ponosa i odgovornosti kose se sa metodama modernih bolnica kojima je važna samo efikasnost. Bliža kraju karijere nego njenom početku, počinje da preispituje svoju poziciju i svoje umijeće. Jednog dana dobija čudan telefonski poziv…

 Bred Pit tumači glavnu ulogu u filmu “Saveznici”, koji kanal HBO ekskluzivno donosi u utorak 3. aprila u 17.55 časova.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata, 1942. godine, kanadski špijun Maks Vatan (Bred Pit) slijeće padobranom u Francuski Maroko da bi se sastao sa francuskom špijunkom Marijanom Bosežur (Marion Kotijar), koja se pretvara da mu je žena. Njihov zadatak je da ubiju njemačkog ambasadora u Kazablanci. Nekoliko dana žive zajedno i zaljubljuju se jedno u drugo. Kad se Maks vrati u bazu u Londonu, vodi Marijanu sa sobom i oni se vjenčavaju. Godinu dana kasnije, tokom bombardovanja dobijaju ćerku Anu. Maksa pozivaju na sastanak u zloglasnom Odjeljenju V sa komandantom Frenkom Heslopom i tajnim agentom koji ga obavještava da sumnjaju da je Marijana nemačka špijunka. Maks ima samo 72 časa da dokaže njenu nevinost i spasi porodicu prije nego što bude morao da uradi nešto nezamislivo.

ALLIED

 Televizijski kanal HBO2, za 3. april je pripremio sjajan film „Ekskluzivna vijest”, koji će biti emitovan u terminu od 17.35 časova.

Nakon tragične smrti svog kamermana, koju je indirektno izazvao upravo novinar Aleks Mazilu, on dobija zadatak da snimi memorijalnu reportažu o životu svog kolege. Tri dana prije Božića, u gradiću na Crnom moru, Aleks sklapa slagalice života tog čovjeka, viđenog očima njegove problematične 15-godišnje kćerke. Pokušavajući da se iskupi za smrt njenog oca, on polako počinje da zauzima njegovo mjesto. Psihološko iskupljenje prerasta u dugogodišnje iskustvo 35-godišnjeg poznatog novinara, koji u ključnom trenutku svog života otkriva da su stvari nekako krenule naopako.

  Ekskluzivno: premijera na kanalu Nacionalna Geografija „Nezvanična biografija Kim Džong Una“ u četvrtak 5. aprila u 20.55 časova.

On je živi bog devete nuklearne sile svijeta. On je mladić koji je u tajnosti odgajan da preuzme komandu nad sjevernokorejskim režimom, prvom komunističkom dinastijom u istoriji. O njemu imamo samo zabavne, apsurdne i ponekad užasavajuće slike koje stvara propaganda Pjongjanga. Prije dvije godine istraživali smo u Švajcarskoj, Sjedinjenim Državama i Aziji da bismo našli one koji zaista poznaju Kim Džong Una i da bismo pokušali da profilišemo novog vođu. Ovaj crveni princ ima mnoge zapanjujuće tajne, a njegova neshvatljiva priroda sada utiče na svijet koji zapanjeno posmatra odmjeravanje snaga između Sjeverne Koreje i Sjedinjenih Država. 

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.