Written by

m:tel IPTV preporučuje dobre filmove

m:tel IPTV| Views: 204

Sjajna glumačka postava igra u filmu “Nestala”, koji na kanalu HBO možete pogledati 14. avgusta 2018. godine u 22.00 časova.

Nestala je režiserski debi Bena Afleka, zasnovan na romanu proslavljenog autora Mistične Rijeke. To je snažan pogled sa strane na istragu o tajanstvenom nestanku jedne djevojčice. Dva mlada detektiva (Kejsi Aflek i Mišel Moanhen) su unajmljena da se detaljnije pozabave jednim slučajem i ubrzo će otkriti da ništa nije onako kako djeluje na prvi pogled. Na kraju će morati da žrtvuju sve – svoju vezu, psihičko zdravlje, pa čak i živote – da bi našli izgubljenu djevojčicu. U filmu takođe glume dobitnik Oskara Morgan Friman (Djevojka od milion dolara) i glumac nominovan za nagradu Oskar Ed Haris (za ulogu u filmu Polok).

15. avgusta u 15.15 časova na kanalu HBO 2 možete uživati u filmu “Vorm Springs”, kojim se ponosi holivudska kinematografija.

Ovaj biografski televizijski film se fokusira na pred-predsjednički period života Frenklina D. Ruzvelta (dobitnik nagrade Emi, Kenet Brana – Zavera) od perioda provedenog u njujorškom senatu do dijagnoze poliomielitisa 1921., godinu dana nakon njegovog neuspješnog pokušaja da uđe u Bijelu kuću kao suparnik Džejmsa Koksa. Čovjek koji će voditi Ameriku kroz period velike depresije i Drugi svjetski rat je završio kao paraplegičar u 39. godini nakon što se razbolio od poliomielitisa. U želji da povrati zdravlje, potražiće čudotvorni lijek među brdima i izvorima svježe vode u zabiti Džrodžije, gdje je 1927. osnovao Fondaciju Vorm Springs, bolnicu za pacijente oboljele od poliomielitisa. Sada poznat kao Ruzveltov Institut za rehabilitaciju u Vorm Springsu, međunarodno je priznat kao medicinska rehabilitaciona ustanova koja pruža usluge za ljude sa raznim vrstama invaliditeta. Ruzvelt je bio toliko opčinjen Vorm Springsom da je tu podigao jedinu kuću koju je ikad posjedovao. Tamo je razvio program Novog Dila, koji će imati dejstva na čitavu naciju; tamo će se opuštati i družiti; i tamo će i umrijeti dvanaestog aprila 1945. godine, dok je pozirao za «Nedovršeni portret» – tamo, na mjestu nade, poznatijem kao Vorm Springs.

U ovom pregledu TV preporuka, TV CINEMAX završava emitivanje filmske trilogije, megaspektaklom “Kum 3”, a koji je na programu 15. avgusta od 20.00 časova.

U posljednjem nastavku trilogije „Kum“, ostarjeli don Majkl Korleone (Al Paćino) pokušava da legalizuje porodični mafijaški posao i povuče se iz nasilnog svijeta podzemlja, ali u tome ga stalno sprječavaju ambicije mlađih. Dok pokušava da postigne finansijski dogovor s Vatikanom, Majkl mora da se izbori sa spletkama gladnijeg gangstera koji želi da poremeti postojeći mafijaški poredak, kao i sa ljubavnom aferom svog mladog štićenika i svoje kćerke.

Četvrta sezona serije “Most”, nakon samo šest mjeseci od svjetske premijere, stigla je i na Radio-televiziju Srbije. Svake nedjelje na RTS1 oko ponoći.

Prethodne tri sezone serije “Most” oduševile su publiku širom svijeta. Gledaoci su u prve dvije sezone bez daha pratili istrage društveno neprilagođene Sage Noren i okorjelog policajca Martina Roda, dok je u trećoj sezoni Saga dobila novog partnera-Henrika Saba. Ova Dansko-Švedska krimi-drama autora Hansa Rozenfelda, u režiji Henrika Džordžsona, Šarlote Siling i Lize Sive, bez sumnji ulazi na listu najboljih evropskih TV radova van engleskog govornog područja.

Da biste potpuno uživali u ljetnim danima, postanite korisnik m:tel TV usluge i iskoristite aktuelnu ponudu u kojoj dobijate poklon bon do 300 KM, funkcije gledanja propuštenih sadržaja na 80 kanala i internet brzine do 100/50 Mbps. Ukoliko se za uslugu odlučite putem sajta www.mtel.ba za vas smo pripremili i dodatnu akciju: uz odabrani TV do 43 inča dobijate besplatan TV nosač! 

Uživajte u najboljoj televiziji uz m:tel TV pakete!