Written by

m:tel IPTV preporučuje

m:tel IPTV, tv filter| Views: 480

Film “Zbogom, Kristofere Robine” – sjajno filmsko ostvarenje koje pripada žanru istorijske drame, na programu je u subotu 23. februara u 18.10 časova na kanalu HBO.

“Zbogom, Kristofere Robine” pruža rijedak uvid u odnos između voljenog dječijeg pisca A. A. Milna (Donal Glison) i njegovog sina Kristofera Robina (Vil Tilson), čije igračke su bile inspiracija za čarobni svijet Vinija Pua. Zajedno sa svojom majkom Dafni (Margo Robi) i dadiljom Oliv (Keli Makdonald), Kristofer Robin i cijela njegova porodica proslavljaju se poslije velikog uspjeha knjiga sa očaravajućim pričama koje su Engleskoj pružile nadu i utjehu nakon Drugog svjetskog rata. Ali, sada, kada su oči svijeta uprte u Kristofera Robina, koliku cijenu će platiti porodica?

Isti dan, u subotu 23. februara 2019. godine, ali u nešto ranijem terminu od 15.30 časova možete pogledati film „Čaj sa Musolinijem“ koji će biti emitovan u programu Alternativne televizije.

Film je baziran n istinitoj priči koja se dešavala u doba fašizma u Italiji 1932. godine, o Firenci u predvečerje rata i raju za strance zaljubljene u Italiju i renesansu.

Ekskluzivno na TV CINEMAX, film “Pokeraši” na programu je u ponedjeljak 25. februara u udarnom terminu u 20.00 časova.

Dobitnik Oskara Met Dejmon i Edvard Norton glume u priči o strasti, riziku i prijateljstvu koje ima previsoku cijenu. Nakon što izgubi partiju pokera sa velikim ulogom, Majk (Dejmon) odustane od kockanja da bi upisao prava i počeo novi život sa svojom djevojkom (Grečen Mol). Međutim, njegov najbolji prijatelj (Norton) izlazi iz zatvora i zaduži se preko glave kod nemilosrdnog zelenaša i pokeraša (Džon Malkovič). Od tog trenutka, Majkov osećaj za lojalnost – i primamljivost pokera – vraća ga za sto, u igru koju ovog puta ne smije da izgubi! 

Film “Ubistvo po romanu” je izvanredna ekranizacija kriminalističkog romana, praćena vrhunskim scenarijem, a koju možete pogledati na HBO 2 u utorak 26. februara u 21.40 časova.

Nakon što ju je odbio književni izdavač, proslavljena spisateljica Hana Rajan koristi negativne sile u svom životu kao inspiraciju za stvaranje krimi serijala koji postavlja na uređaje pretplatnika svake nedjelje. U početku doživljava skroman uspjeh, ali sve prerasta u veliki hit kad se u stvarnosti desi ubistvo koje mnogo podsjeća na ono iz Hanine priče. Da li je to samo slučajnost ili serijski ubica zapravo izvršava ubistva iz knjige u stvarnom životu? I da li će napasti opet kad Hana objavi novo poglavlje?

Ako još uvijek niste isprobali sve prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove i postojeće korisnike pronađite na www.mtel.ba  ili pozovite 0800 50 000.