Written by

m:tel IPTV: Termini za dobre filmove i serije

m:tel IPTV| Views: 165

m-tel-iptv-foto-2-pariz-moze-da-saceka

“Pariz može da sačeka”, film koji ekskluzivno kanal HBO 2 donosi u nedjelju, 13. maja u 19.00 časova.

U debitantskom igranom filmu 81-godišnje rediteljke i scenaristkinje Elenor Kopole, Dajana Lejn, nominovana za Oskara, glumi ženu holivudskog producenta koja iznenada kreće na putovanje po Francuskoj, koje rasplamsava njenu samospoznaju i radost življenja. En (Lejn) je na životnoj prekretnici. U dugogodišnjem je braku sa filmskim producentom (Alek Boldvin), koji juri za uspjehom i ne primjećuje je. Ona kreće na put od Kana do Pariza sa muževljevim poslovnim saradnikom (Arno Vijar). Ono što je trebalo da bude sedmosatna vožnja pretvara se u otkrivanje živopisnih predjela, dobre hrane i kvalitetnog vina, humora, mudrosti i još mnogo toga.

 Vrijeme je i za dobru komediju. Film “U nemirnim vodama”, možete pogledati na kanalu HBO, 16. maja u večernjem terminu od 23.50 časova.

Viktor je ženskaroš i pisac krimi romana, a njegov sin Zak stidljivi čelista iz Amsterdama. Kad Zakova majka izbaci Viktora iz stana, ispostavlja se da je upravo tad i Zaka ostavila djevojka. Nemajući kuda da odu, njih dvojica nerado odlaze na burno putovanje u Škotsku, gdje obojica počinju bolje da razumiju sebe, ali i jedan drugoga.

m-tel-iptv-foto-u-nemirnim-vodama

TV CINEMAX ekskluzivno prikazuje filmski megaspektakl “Preživjeli”, 16. maja 2018. godine u udarnom terminu u 20.00 časova.

„Preživjeli“ donosi potresnu priču, zasnovanu na stvarnim događajima, o urugvajskom ragbi timu čiji avion se srušio u Andima u oktobru 1972. godine, i o njihovoj čeličnoj volji za opstankom dok su primorani da urade sve što mogu kako bi preživjeli na oskudnim obrocima i izdržali jezivu hladnoću. Jedina nada koju imaju nakon što su izgubili mnogo dobrih prijatelja i članova porodice jeste slaba šansa da se izvuku živi i njihova vjera u Boga.

m-tel-iptv-foto-3-prezivjeli

Nijedan projekat nije toliko uzdrmao britansku televizijsku scenu kao “Brodčerč”. Jedna od najpopularnijih drama u Britaniji emituje se od utorka do petka od 21 čas na Drugom programu Radio-televizije Srbije. Autor i scenarista serije Kris Čibnal, uspio je u ovom projektu i napravio netipičnu kriminalističku seriju, nimalo nalik onima koje se već godinama emituju u Americi i Evropi. Ovo je serija sa inteligentnom pričom koja u svakoj novoj epizodi otkriva rješenje novih zagonetki i pokazuje gledaocima koliko jedna tragedija može ostaviti traga i na ostale članove porodice, ali i na zajednicu, toliko blisku da joj je nemoguće sakriti najdublje tajne.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba