Written by

m:tel IPTV uz nove filmske naslove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 218

Kanal HBO 2 u četvrtak 21. marta u 19.35 časova preporučuje film “Traži se matori”, koji pored dobre glumačke postave karakteriše sjajan i neobičan scenario.

Oven Vilson i Ed Helms glume blizance Kajla i Pitera, koji slučajno saznaju da su cio život vjerovali u laž koju im je servirala njihova majka. Prijatni gospodin sa fotografije uopšte nije njihov otac, već izmišljotina njihove majke (Glen Klouz) koja je riješila da sakrije istinu o tome da zapravo ne zna ko im je otac. Bilo je to 1970-ih, sve je bilo ludo i… Znate već. Naoružani malobrojnim tragovima, braća odlučuju da nađu tajanstvenog čovjeka i kreću na put otkrića i spoznaje – saznajući o majci više nego što su ikada željeli da znaju.

Spremite se za uzbudljivu priču o herojima iz srpske tajne službe i otkrijte sve tajne Bezbjednosno-informativne agencije! Nova serija „Državni službenik“ čeka vas na malim ekranima, ekskluzivno, od 24. marta na SUPERSTAR TV kanalu.

„Državni službenik“ je uzbudljiva priča o agentima Bezbjednosno-informativne agencije koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije prijetnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.
Premijera serije zakazana je za 24. mart u 21:00 časova, kada će biti prikazane prva i druga epizoda.Ostale epizode emituju se premijerno nedjeljom, od 21.00 časova.

Televizijski kanal HBO donosi vam i film „Nemoguća misija – Razilaženje”, koji je na programu 25.3.2019. godine u 15.10 časova.

Tokom opasne misije pronalaženja ukradenog plutonijuma, Itan Hant (Tom Kruz) izabere da spasi svoj tim umjesto za završi misiju, dozvolivši da nuklearno oružje dođe u posjed opasne mreže vrhunski obučenih operativaca koji žele da unište civilizaciju. Sada, kada je sve u opasnosti, Itan i njegov IMF tim (Sajmon Peg, Ving Rejms, Rebeka Ferguson) primorani su da se udruže sa beskompromisnim agentom CIA-e (Henri Kavil) da bi spriječili potencijalnu nuklearnu katastrofu. Do sada niste vidjeli toliko destruktivnu opasnost, toliko nevjerovatih vratolomija i toliko nemoguću misiju!

Od 25. marta, ponedjeljkom u 21.00 časova na TV kanalu FOX Life možete pratiti posljednju sezonu popularne serije „Vodič kroz razvod“.

Ebi Mekarti  i njene drugarice su se vratile u petu i posljednju sezonu ove nagrađivane drame. Ebin odnos sa Majkom  i dalje se zahuktava, ali spajanje njihovih porodica ne ide tako lako kao što zvuči. U međuvremenu, Barbara  je dopustila da flertovanje sa bivšom ljubavi ugrozi njenu vezu sa Derelom. Fibi  ponovo izlazi, dok razmatra da li da pusti svog otuđenog brata nazad u svoj život. Delija  preispituje svoju vezu sa Polom  nakon što je uradila test za utvrđivanje trudnoće. I Džo  otkriva da joj je veza sa Albertom  pred iskušenjem zbog povratka njene bivše ljubavi Frampkisa  sa klinike za liječenje bolesti zavisnosti.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.