Written by

m:tel IPTV: Vrijeme je za nove filmove i serije

m:tel IPTV| Views: 111

Od 27. aprila, petkom u 23.55 časova (po 2 epizode), na FOX TV možete pratiti drugu sezonu serije „Atlanta“.

U seriji Atlanta: sezona pljačkanja, dva rođaka rade na muzičkoj sceni Atlante kako bi poboljšali svoje i živote svojih porodica. Ern Marks (Donald Glover) je mladi menadžer koji pokušava da pokrene karijeru svog rođaka. Alfred Majls (Brajan Tajri Henri) je novi reper koji pokušava da definiše granicu između pravog života i života na ulici. Darijus (Lakit Li Stenfild) je Alfredova desna ruka i vizionar. Van (Zazi Bic) je Ernova najbolja prijateljica i majka Ernove ćerke.

 Film “Neprijateljska zona” je izuzetno napet akcioni film koji na TV CINEMAX možete pogledati 28.aprila 2018. godine u 18.25 časova.

 Helikopterska medicinska ekipa dožiljava nesreću u Avganistanu prilikom pružanja pomoći združenim snagama SAD i UN pod španskom komandom. Španska vojska ima samo jednu noć da organizuje spasavanje medicinske ekipe i povrijeđenih, ali ono što djeluje kao rutinski posao pretvara se u đavolski poduhvat kad dobiju naređenje da spasu i helikopter. Situacija se još više pogoršava kad tokom noći počne da ih opkoljava ogromna grupacija talibanskih snaga. „Neprijateljska zona“ je film inspirisan stvarnim događajima, koji su se desili u avgustu 2012. godine, sjeverno od Bala Murgaba u Avganistanu. 

IMG_2089.CR2

Večernji termin, 1. maja 2018. godine od 21.55 časova rezervisan ja za  film “Crni labud” na kanalu HBO.

“Crni labud” je priča o Nini (Natali Portman), balerini Njujorškog baleta, čiji je život, kao i inače u njenoj profesiji, potpuno posvećen plesu. Ona živi sa svojom majkom Erikom (Barbara Herši), bivšom balerinom, koja fanatično podržava profesionalne ambicije svoje kćerke. Kada umjetnički direktor Tomas Liroj (Vensan Kasel) odluči da zamijeni prima-balerinu Bet Mekintajer (Vinona Rajder) u Labudovom jezeru kojim će biti otvorena nova sezona, Nina je njegov prvi izbor. Ali Nina ima konkurenciju – novu plesačicu Lili (Mila Kunis), koja takođe impresionira Liroja…

Vrijeme je za ”Raj”, film sa fenomenalnim scenarijem koji na TV CINEMAX možete pogledati 2. maja u udarnom terminu u 20.00 časova.

 Filipa (Kejt Blančet) je Britanka koja radi kao profesorka u Italiji, čiji je muž preminuo od prekomjerne doze droge, kao i nekoliko njenih učenika. Marko Vendiće je moćni lokalni narko-diler koji je prodao drogu koja je usmrtila Filipinog muža i brojne tinejdžere iz komšiluka. Zgrožena nesposobnošću policije da ga izvede pred lice pravde, Filipa uzima zakon u svoje ruke, postavljajući bombu koja treba da ubije dilera. Međutim, Filipin plan se izjalovio i u eksploziji bombe je nastradalo četvoro nedužnih ljudi. Filipa je uhapšena i odvedena u policiju na ispitivanje. Snalazeći se bolje na engleskom nego na italijanskom jeziku, ona traži prevodioca i pojavljuje se policajac Filipo (Đovani Ribizi). Filipo se zaljubljuje u nju i pomaže joj da pobjegne i sakrije se; međutim, iako se gorko kaje zbog gubitka četiri života u eksploziji bombe, i dalje je čvrsto riješena da vidi Vendićea mrtvog.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba