mtel-IT-ljetna-skola-blog

Written by

m:tel IT ljetna škola

iz ponude, m:vijesti| Views: 20762

Iskoristite ovo ljeto za ulaganje u znanje, jer zanimanje budućnosti čeka na vas

Za sve vas koji ste željni novih znanja i koji ulažete u sebe na najbolji način, kroz obrazovanje, predstavljamo program m:tel IT ljetne škole.

U saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH, kompanija m:tel će kroz program online IT ljetne škole, prijavljenim polaznicima omogućiti da se u toku jula i avgusta  2020. godine kroz webinare, odnosno online predavanja upoznaju sa šest različitih i u svijetu veoma atraktivnih IT oblasti.

Mnogi od vas će uskoro započeti ili promijeniti svoju IT karijeru, ali tu je uvijek pitanje koji  IT put specijalizacije odabrati. Baš iz tog razloga kompanija m:tel je tu da vam pomogne u vašem izboru. Kroz program ove modularne IT ljetne škole možete da odaberete minimalno jedan, kombinaciju ili svih šest ponuđenih modula kojim želite  prisustvovati.

A moduli će se baviti sljedećim oblastima:

Nakon završetka m:tel IT ljetne škole vladaćete novim znanjima, ali i usavršiti postojeća znanja, koja će vam pomoći da odredite daljnji put IT specijalizacije i stručnog tehničkog usavršavanja.

Rok za prijavu otvoren je do 3. jula 2020. godine. Broj mjesta je ograničen zato vas pozivamo da se što prije prijavite putem adrese ict@mtel.ba.

 

m:tel IT ljetna škola

Početak: 06.07.2020. od  10.00 časova

Trajanje kursa: 18 radnih dana

Rok za prijavu: 03.07.2020.godine

Način održavanja obuke: Online webinare, radionice i predavanja vode instruktori koristeći Microsoft Teams platformu. Za praktične vježe koriste se virtuelni labovi. Od polaznika se očekuje da imaju vlastitu radnu stanicu i pristup internetu kako bi mogli prisustvovati nastavi.

Radionicama mogu prisustvovati svi uzrasti polaznika, učenici osnovnih ili srednjih škola, studenti na fakultetima, kao i početnici u IT karijeri. Za dva i više polaznika iz istog domaćinstva odobravamo dodatni popust od 5% na cijene navedene u nastavku.

Cijena jednog modula: 140,00 KM s PDV-om

Cijena dva modula: 266,00 KM s PDV-om (s uračunatih 5% popusta)

Cijena tri modula: 378,00 KM s PDV-om (s uračunatih 10% popusta)

Cijena četiri modula: 476,00 KM s PDV-om (s uračunatih 15% popusta)

Cijena pet modula: 560,00 KM s PDV-om (s uračunatih 20% popusta)

Cijena šest modula: 630,00 KM s PDV-om (s uračunatih 25% popusta)