Written by

m:tel kao partner Super Nova kluba lojalnosti

m:vijesti| Views: 181

SuperNova

Super Nova klub je program lojalnosti kojeg je u martu pokrenula Nova Banka. U okviru Kluba lojalnosti, u saradnji sa kompanijom MasterCard, Nova Banka je izdala dvije nove vrste platnih kartica, a to su MasterCard World debitna i MasterCard World kreditna kartica.

Ovim programom predviđena su nagrađivanja i pogodnosti za korisnike novih platnih kartica, a svi njihovi korisnici automatski su uključeni u Klub lojalnosti koji omogućava skupljanje bodova tokom transakcija plaćanja karticom, zatim pogodnosti u vidu popusta, besplatnih usluga Banke i ostalih pogodnosti koje nudi MasterCard.
Prilikom svake transakcije plaćanja Super Nova karticom korisnici ostvaruju bodove koje dodjeljuje Nova banka, ali i partneri Kluba lojalnosti, kao što je m:tel, kada se plaćanje obavi na njihovim, posebno označenim, prodajnim mjestima.

Trošenje bodova je moguće isključivo kod partnera Kluba lojalnosti, a to znači da korisnici Super Nova kartice tokom kupovine mogu trošiti bodove na način da robu ili usluge plaćaju bodovima. Stanje bodova se može provjeriti na stranici www.supernovakartica.ba, na POS terminalima kod svih trgovaca-partnera, kao i pozivom na besplatan info telefon 080050011.

Zahtjev za Super Nova platne kartice, što podrazumijeva i priključenje Klubu lojalnosti, moguće je podnijeti u svakoj poslovnici Nove banke, a za Super Nova debitne kartice zahtjevi se mogu podnijeti i na prodajnim mjestima kompanije m:tel, koja je specijalni partner projekta.

Za više informacija posjetite web stranicu Nove Banke www.novabanka.com