Written by

m:tel na jubilarnim „Danima zime na Kozari“

prijateljstva| Views: 134

OPEN Kozara

Nakon druženja na Jahorini proteklog vikenda, m:tel-ova zimska patrola nastavlja posjetu najljepšim planinama u BiH. Nova doza planinskog vazduha i pozitivne energije planirana je za nedjelju, 31. januara, na planini Kozara, sa početkom od 11 časova.

Kompanija m:tel podržala je tradicionalnalno okupljanje potkozarskog kraja, manifestaciji Dani zime na Kozari, koja posljednjih godina okuplja rekordan broj posjetilaca.  Manifestacija, koja ima za cilj da promoviše turističke potencijale planine Kozare, traje dva dana, s tim da se centralni događaj održava 31. januara na Mrakovici. Dan ranije, u subotu 30. januara, održaće se planinarski marš, a ukoliko vremenski uslovi budu povoljni za ljubitelje zimskih sportova, predviđeno je i skijaško takmičenje.

Organizator desete jubilarne manifestacije je Turistička organizacija grada Prijedora, koja je za posjetioce pripremila prigodan kulturno-zabavni program uz bogatu gastronomsku ponudu i brojna sportska takmičenja. Imajući u vidu veliku zainteresovanost za ovu manifestaciju kompanija m:tel odlučila je da se pridruži i svim posjetiocima ponudi zabavno druženje kroz učešće u popularnim formatima takmičenja.

Na m:tel-ovom štandu svi zainteresovani će moći dobiti informacije o Open uslugama, a veliki broj njih će imati šansu da osvoje i neku od brojnih nagrada. Posjetioci koji dobiju Open srećke i u njima pronađu tri simbola Open usluge biće u mogućnosti da osvoje poklon iznenađenja. Za pronalazače dobitnih srećki biće upriličen kviz Open kolo sreće u kojem će, uz malo sreće i znanja, moći da osvoje jednu od prigodnih nagrada.

Pored druženja i nagrađivanja, kompanija m:tel će predstaviti i najnoviju ponudu Open paketa, koja će biti aktuelna od 1. februara, a u okviru koje svi korisnici Open Trio i Quadro paketa mogu ostvariti brojne pogodnosti i kupiti vrhunske uređaje po povoljnim cijenama.

Za sve zainteresovane organizatori su obezbijedili besplatan prevoz autobusima iz Prijedora, Gradiške, Kozarske Dubice i Banjaluke.