Written by

m:tel Open asocijacije – zabava za cijelu porodicu

m:vijesti| Views: 61

Od kako se pojavila, u septembru prošle godine, igrica Open asocijacije stekla je veliki broj fanova i stalnih igrača koji svakodnevno šalju svoja rješenja skrivenih TV kanala. Uz ovu on line igricu asocijacija možete testirati svoje poznavanje filmskog programa i televizijskih kanala, a uz to osvojiti i primamljive nagrade.

Igrica se sastoji od ciklusa od kojih svaki traje po dva mjeseca, a na početku svakog ciklusa, upravo ovdje na stranici m:tel bloga objavljuje se novi imidž. Na imidžu je uvijek skriveno po 20 televizijskih kanala koji se nalaze u ponudi osnovnih i dodatnih m:tel Open TV paketa, a na vama je da otkrijete koji su to kanali.

Ovaj zanimljivi imidž sadrže neke asocijacije koje su veoma očite i koje ćete lako pogoditi, ali isto tako i one koji će vam zadati mnogo veću muku, a kako biste lakše i brže pogodili sve asocijacije možete da učestvujete u ’happy hour’-u svakog petka tačno u 15 časova na m:tel Facebook stranici, tokom koga imate priliku postaviti sva pitanja koja imate u vezi asocijacija skrivenih na aktuelnom imidžu i na taj način brže dođete do konačnih rješenja.

Detalje o igrici Open asocijacije možete pronaći na sljedećem linku http://81.93.84.110/open-asocijacije/