Written by

m:tel Open HBO videoteka: Besplatni omiljeni filmovi i serije kad god poželite

m:tel IPTV| Views: 889

HBO

Veliki ste filmofil i sa žarom pratite aktuelne hit serije čija se gledanost mjeri milionima? Ne volite reklamne blokove, koji kao da traju cijelu vječnost? Ne možete uvijek naći vremena da budete uz TV kada se vaši omiljeni sadržaji emituju? Iritira vas gledanje filmova i serija na internetu, jer ne možete pronaći odgovarajući titl?

Na ove i slične situacije zaboravićete onog trenutka kada počnete da koristite m:tel-ovu digitalnu OPEN videoteku, sa posebnim akcentom na HBO videoteku.

Pokušajte da zamislite nivo užitka koji podrazumijeva da su vam svi najdraži filmovi i serije na jednom mjestu, a da ne morate da gledate na sat i nestrpljivo iščekujete reprizne termine ukoliko ste nešto propustili. Vaše je da odaberete dio dana kada napokon imate vremena za uživanje, na miru se naoružate grickalicama, udobno smjestite ispred TV-a i upalite svoj omiljeni film, koji niste sinoć pogledali, jer se kasno prikazivao.

Dostupnost u svakom momentu ovakvim sadržajima upravo vam omogućuje HBO videoteka.

The Grand Budapest Hotel - 64th Berlin Film Festival

Videoteka u vašem domu

Videoteka je, zapravo, IPTV opcija pomoću koje možete gledati vaše omiljene sadržaje kada god poželite i koja će vas sačuvati od nerviranja prilikom traganja za epizodom serije ili filmom koje ste iz nekoga razloga propustili. Preciznije, ova virtuelna videoteka omogućava korisnicima pregled pojedinih video sadržaja (filmovi, serije, koncerti i sl.), kao i mogućnost neograničenog pristupa sadržaju.

Preko 100 besplatnih filmova i serija svaki mjesec

HBO videoteka je dio videoteke koji se odnosi na HBO sadržaje. Ukoliko ste pretplaćeni na HBO paket, imaćete besplatan pristup i HBO videoteci. HBO videoteka pretplatnicima omogućuje da sami biraju kada žele pogledati najbolje sadržaje sa kanala HBO i HBO Comedy, koliko god puta žele, 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji. HBO videoteka svaki mjesec nudi minimalno 100 hit filmova i najboljih serija besplatno.

Game of Thones

Domaći titlovi za sve naslove

Aktuelni naslovi HBO videoteke se osvježavaju sedmično, a u odnosu na aktuelne sadržaje koji se emituju na HBO i HBO Comedy kanalima. Upravo ovdje se krije mnoštvo prednosti. Ukoliko, na primjer, pratite serije poput “Game Of Thrones”, sve aktuelne epizode možete pogledati kada želite i koliko puta želite, a sve to samo jednim klikom na dugme.

I ono najbolje – svi filmovi i seriju su titlovani na domaće jezike.

HBO paket je dio dodatnih TV paketa m:tel open usluge sa digitalnom televizijom (IPTV) , a ukoliko se odlučite za open u martu, uživaćete do kraja 2015. u svim dodatnim paketima besplatno.

A od sadržaja u mjesecu martu u HBO videoteci izdvajamo odlične filmove i serije poput filmova „Grand Budapest Hotel“, „Hobit: Šmaugova pustošenja“, „Ja, Frankenštajn“, „Gravitacija“, „Noćni voz za Lisabon“, „Dvije čađave dvocijevke“, kao i odlične hit TV serije poput ,,Girls’’ i ,,Game of Thrones’’