mtel na pinterestu

Written by

m:tel Pinterest profil – Družimo se i na ovoj mreži!

m:ovo m:ono| Views: 439

mtel na pinterestu

“Pinterest” je društvena mreža koja je popularna prvenstveno zbog svog vizuelnog aspekta i jednostavnog načina korišćenja. “Pinterest” korisnicima omogućava da sakupljaju fotografije objekata, proizvoda i tema koje ih zanimaju, te da grupišu željene fotografije u okviru niza personalizovanih ‘panoa’. “Pinterest business” profil je odlična alatka za povećanje vidljivosti kompanija pri “Google” pretrazi, tako da se mnoge kompanije odlučuju da kreiraju ovaj profil za svoje poslovanje. Tim firmama se od sada pridružila i kompanija m:tel, a profil naše kompanije na ovoj društvenoj mreži nudi vam niz korisnih i preglednih informacija o trenutnoj ponudi i akcijama kompanije. “Pinterest” profil kompanije m:tel podijeljen je na nekoliko glavnih ‘panoa’ u okviru kojih ćemo redovno šerovati sadržaje koji se tiču aktuelnih akcija.

Aktuelni projekti kompanije m:tel

Aktuelni projekti

U okviru ovog panoa objavljujemo sve aktuelne projekte i akcije kompanije m:tel. Ispod svake od fotografija nalazi se naslov i kratak opis projekta kao i link koji vodi do članka o projektu na m:blog-u. Na ovaj način se svi projekti nalaze na jednom mjestu i korisnici mogu na jednostavan i brz način saznati osnovne podatke o projektu i šerovati ga na svom profilu.

M:box

M-box

Ovaj pano rezervisan je sve beletrističke objave, zanimljive i zabavne citate vezane za tehnologiju koje objavljujemo svakog četvrtka na Facebook stranici kompanije m:tel. Pored toga, tu objavljujemo i zanimljive infrografike o socijalnim mrežama.

Proizvodi koje volimo

Proizvodi koje volimo

U sklopu ovog panoa objavljujemo fotografije najnovijih proizvoda iz ponude naših vendora, koji su se tek pojavili u svijetu i koje bi se uskoro mogli pojaviti i na našem tržištu.

Video dio Pinteresta

Video dio Pinteresta

Na Pinterestu je moguće postavljati i video snimke, tako da smo ovaj pano rezervisali za sve video snimke koje se postavljaju na m:tel Facebook stranici četvrtkom, kao i za druge video snimke koje predstavljaju neku od aktuelnih akcija kompanije m:tel.

Unboxing pano

Unboxing pano

Ovaj pano na jednom mjestu sakuplja sve unboxing video snimke koje se mogu pronaći na službenom Youtube kanalu kompanije m:tel, zajedno sa kratkim opisom uređaja koji će biti predstavljen u unbox-ingu.

M:tel uređaji/smartfoni

M-tel uređaji

Na ovom panou redovno objavljivljujemo najnovije modele smartfona koji su u ponudi kompanije m:tel. Postavljamo fotografije uređaja zajedno sa rečenicom opisa i linkom koji vodi do ponude na službenoj web stranici kompanije m:tel.

M:tel uređaji/ponuda bijele tehnike

M-tel uređaji bijeli

U slučaju ovog panoa predstavljamo vam aktuelnu ponudu bijele tehnike kompanije m:tel.

M:akcija

U okviru ovog panoa postavljamo trenutnu ponudu koja je predstavljena u okviru taba m:akcija na Facebooku.