Written by

m:tel podrška za dobre ideje

prijateljstva| Views: 366

„Zajedno mislimo dobro“ – uz pomoć kompanije m:tel realizovan projekat obnove Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Banjaluci  

U maju mjesecu pokrenut je projekat „Zajedno mislimo dobro“, koji je za cilj imao obnovu sanitarnih prostorija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo, Odjeljenje perinatologije. Ovaj projekat pokrenulo je udruženje „Misli dobro“ iz Banjaluke, a kompanija m:tel se pridružila ovoj humanoj misiji, doniravši sredstva za ove namjene.

Projekat je promovisan humanitarnom predstavom “Hipnoza jedne ljubavi“, čije održavanje su podržali „Manja“ i trgovački lanac „Tropic“, a sav prihod od prodaje ulaznica, doniran je u svrhu obnove Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Odjeljenje perinatologije.

U ponedjeljak 10. septembra 2018. godine, otvoreno je obnovljeno Odjeljenje, a otvaranju su prisustvovali ministar zdravlja Republike Srpske Dragan Bogdanić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka dr Vlado Đajić, načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo Vesna Ećim Zlojutro, kao i predstavnik udruženja građana „Misli dobro“ Sandra Arbutina.

Podrškom projektu “Zajedno mislimo dobro”, m:tel je nastavio praksu podrške dobrim idejama, a naročito onim koje se tiču naših najmlađih i njihove dobrobiti. Kao rezultat ove saradnje obnovljen je kompletan pod i okrečeni zidovi Odjeljenja perinatologije, čija površina iznosi 430 m2, kao i renovirane sve sanitarne prostorije navedenog odjeljenja.