Written by

m:tel postpaid tarifni dodaci

m:vijesti| Views: 243

Za one koji žele još više 

Korisnik ste usluge postpaid mobilne telefonije kompanije m:tel? Onda sigurno znate da u okviru mjesečne pretplate dobijate bonuse za razgovore, poruke i mobilni internet.

Tarife birate na osnovu svojih potreba, pa se tako i bonusi unutar njih razlikuju. Negdje dobijete više interneta, negdje razgovora, ali uglavnom imate dovoljno različitih tarifa da izaberete onu pravu, stvorenu baš za vas, a ono što je uvijek neograničeno u svim postpaid tarifama, jeste mobilni internet.

Šta to u stvari znači?

Bonusi za net koje dobijete u okviru svoje tarife i mjesečne pretplate, predstavljaju količinu interneta koju koristite po maksimalnoj brzini protoka, a ako je potrošite, surfovanje nastavljate i dalje ali po smanjenoj brzini. U svakom slučaju internet imate uvijek i koristite ga bez dodatnih troškova.

Ipak, za sve vas koji želite još više, i koji želite da surfujete uvijek po maksimalnim brzinama, m:tel je omogućio i povoljne tarifne opcije za mobilni internet putem kojih možete da aktivirate dodatnih:

  • 500MB po cijeni od 5,85 KM
  • 2 GB po cijeni od 11,70 KM, te
  • 4 GB po cijeni od 17,55 KM.

 Aktiviranjem ovih tarifnih opcija  količina kupljenih podataka sabira se sa količinom podataka iz tarifnog modela koji koristite i dalje koristite mobilni internet neograničeno, ali uz nove maksimalne brzine.

Aktivacija je veoma jednostavna i može da se izvrši na više načina: putem servisa Moj meni (*100#), posjetom www.mtel.ba stranice, putem m:go aplikacije ili slanjem SMS-a na kratki broj 0651111.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.