Written by

m:tel praznična ponuda: Od besplatnih razgovora i poruka, neograničenog interneta, odličnih uređaja, do sjajne zabave

m:vijesti| Views: 68

f

Kao i svake godine, kompanija m:tel je za sve svoje korisnike, ili one koji to žele da postanu, pripremila mnoštvo iznenađenja. Praznici su vrijeme darivanja, druženja, zabave i vrijeme kada se sjetimo svih onih sa kojima se odavno nismo čuli i vidjeli. Uz m:tel ponudu, koja je u ove praznične dane više nego bogata, osjetićete pravi duh praznika i njihovog značenja.

Svojim postpaid korisnicima m:tel je omogućio nove Moj Mix tarife koje su skrojene za uživanje u još većim bonusima, jeftinijim pozivima i neograničenom mobilnom internetu i SMS-ovima, te bonus minutama za pozive prema mts mreži u Srbiji. Ono što dodatno krasi nove m:tel Moj Mix tarife je poziv prema jednom “Prijatelj broju” koji je potpuno besplatan (ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva).

Svih sedam novih Moj Mix tarifa, Moj Mix Mini, Moj Mix Standard, Moj Mix Net, Moj Mix Extra, Moj Mix Top, Moj Mix Premium i Moj Mix VIP, pružaju vam mogućnost da izaberete najnovije modele pametnih telefona vodećih svjetskih proizvođača, a neki od njih mogu biti vaši po cijeni već od 1 KM.

I prepaid (Frend) korisnici osjetiće radost koju nose praznici. Za sve njih m:tel je omogućio jeftinije pozive (0,17 KM/min.) prema mts mreži u Srbiji, a tu je i poseban poklon uz kupovinu vaučera za dopunu u iznosu od 10 KM. Uz ovaj FREND vaučer  prepaid korisnici dobiće na poklon novi CD grupe Miligram – Magnetic koji će upotpuniti svaku prazničnu žurku. Pored toga tu je i 30 dana besplatnih SMS -ova koje možete slati svim prijateljima bez obzira koju bh. mrežu koriste.

Za one koji koriste više m:tel usluga i žele pravi praznični poklon, idealno su rješenje Open paketi.

Odaberete li Open Trio uživaćete u bonusima u fiksnoj telefoniji, odličnim internet brzinama i u preko 150 digitalnih kanala različitog sadržaja. Odlučite li se da svemu ovom pridružite i usluge mobilne telefonije sa kojom dobijate fantastične bonuse za razgovore, SMS-ove i mobilni internet, za vas je idealan poklon  Open Quadro. Iz novogodišnje ponude,  izaberite i sjajni LG G4 leather već po cijeni od 1 KM ili novi TV Tesla 32″ HD LED kojeg možete otplaćivati u ratama po cijeni od 9 KM mjesečno. Za potpuno prepuštanje praznicima preporučujemo vam i Pickbox videoteku putem koje možete uživati u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama i to po cijeni već od 6,25 KM mjesečno.

Mnogo je razloga da posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto u kome će vas pored praznične ponude čekati i poklon kuglice za jelku.

Srećni vam praznici!

Za više informacija o m:tel uslugama i aktuelnoj ponudi pozovite korisnički centar 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba.