mtel paketić

Written by

Pošaljite fotografiju igračke i osvojite jedan od slatkih paketića kompanije m:tel

m:vijesti| Views: 89

mtel paketić

U duhu novogodišnjih praznika koju ove sedmice obilježavaju oni koji vrijeme računaju po julijanskom kalendaru, kompanija m:tel nastavlja sa darivanjem. Pripremili smo slatke poklone u vidu paketića ispunjenih slatkišima koji će razveseliti najmlađe.

Pozivamo vas da nam pošaljete fotografiju omiljene igračke svog dječaka ili djevojčice. Fotografije možete slati u inbox službene Facebook stranice kompanije m:tel, a svaka poslata fotografija postaće dio foto-albuma na ovoj društvenoj mreži. Uz fotografiju je potrebno poslati i osnovne podatke, adresu i broj telefona.

One fotografije koje prikupe najviše lajkova osvojiće jedan od paketića koje je kompanija m:tel pripremila za ovu priliku, a fotografija sa ukupno najviše lajkova osvojiće i dodatni poklon za mamu ili tatu.

Možete nam napisati i kada ste kupili tu igračku, kakva je bila reakcija vašeg djeteta kada je dobilo svoj poklon ili opisati neku smiješnu situaciju koja se dogodila dok se vaše dijete igralo sa njom. Ukoliko igračka ima neko ime, možete nam ga napisati ili opisati kako je dobila baš to ime.

Glasanje, odnosno prikupljanje lajkova će trajati do ponedjeljka 19. januara, kada ćemo objaviti koje fotografije su osvojile slatke m:tel paketiće.

Ne propustite priliku da i dalje uživate u čaroliji praznika i osvojite poklon za vaše najdraže!